18.05.2017.

Sudjeluj u konferenciji "Kako, zašto i za koga: nova nacionalna strategija za mlade"

Podijeli:

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na konferenciji „Kako, zašto i za koga: nova nacionalna strategija za mlade“,a posebice mlade koji imaju iskustvo u kreiranju ili provedbi strategija (programa) za mlade na nacionalnoj ili lokalnoj razini.


U Hrvatskoj je trenutno još uvijek na snazi važeći Nacionalni program za mlade (NPM) za razdoblje od 2014. do 2017. godine koji predstavlja nacionalnu strategiju za mlade, no očekuje se kako će uskoro započeti izrada novog nacionalnog programa za mlade, čija će provedba započeti nakon 2017. godine. Tim povodom, Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s  Zajednicom informativnih centara za mlade provodi projekt „Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade“. Projekt se direktno nadovezuje na taj proces te za cilj ima potaknuti sve relevantne dionike na kritičko promišljanje o novoj nacionalnoj strategiji za mlade te osnažiti i motivirati ključne dionike, a posebno mlade i udruge mladih i za mlade, za aktivno sudjelovanje u nadolazećem procesu izrade novog NPM-a.


Tim povodom bit će organizirana i dvodnevna konferencija oko ključnih pitanja vezanih uz izradu i sadržaj novog NPM-a.  Održat će se u Zagrebu 12. i 13. lipnja 2017. godine, a okupit će predstavnike tijela državne uprave,  istraživače te predstavnike mladih. Program konferencije možete pogledati ovdje.


Za prijavu je potrebnu ispuniti prijavnicu na ovoj poveznici do 4. lipnja 2017. godine do kraja dana. Svi troškovi sudjelovanja (smještaj, prehrana i putovanje) su pokriveni od strane organizatora za prijavljene sudionike koji ostvare pravo sudjelovanja na konferenciji.


Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na tomislav@mmh.hr


Sve zainteresirane ujedno pozivamo i da sudjeluju u savjetovanju o novoj nacionalnoj strategiji (programu) za mlade.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.