Main cd
14.01.2021.

Završni događaj projekta "Kritična točka - poticanje kritičkog razmišljanja i aktivnog sudjelovanja mladih"

Podijeli:
U srijedu 20.1. u 17h pozivamo sve zainteresirane na završni događaj  projekta “Kritična točka - poticanje kritičkog razmišljanja i aktivnog sudjelovanja mladih”, pod kojim se ove godine događaju 10. Studiji o mladima za mlade.
 
Studiji o mladima za mlade su tradicionalni program neformalnog obrazovanja koji MMH provodi 10. godinu za redom i kojem je osnovna ideja da mladi uče od drugih mladih i stručnjaka o mladima i problematikama koje su najbitnije mladima.
 
Ove godine, uz znanje o samim mladima uključili smo u program i dvije teme koje su zadnjih godina posebno bitne mladima - klimatske promjene (što se vidjelo po pokretu School Strike for Climate koji vode učenici_e) te radnička prava (tema kojom se MMH već dugo bavi i koju mladi već dulje problematiziraju). Stoga se ova generacija studija provodila u partnerstvu sa Zelenom akcijom i udrugom BRID - Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju.
 
Na ovom događaju predstavit ćemo završne radove polaznika_ica ove generacija Studija te ćemo pričati i o posebnosti provedbe programa u 2020., za vrijeme pandemije Covid-19, te po prvi puta u potpunosti u online okruženju.
 
Na konferenciji će govoriti:
- Predsjednik MMH, Josip Miličević
- Voditeljica projekta, Jovana Kepčija Pavlović
- Voditeljica ovogodišnjih Studija, Mirela Pašić
- Polaznici_e i izvoditelji 10. generacije Studija
- Maja Katinić Vidović, edukatorica specijalizirana za digitalnu neformalnu edukaciju
 
Konferencija će se održavati na Zoomu i preko Facebook Livea, a za sudjelovanje na Zoomu potrebno je prijaviti se preko poveznice: http://bit.ly/3oJLPiL, nakon čega ćemo ti poslati poveznicu za uključivanje u Zoom.
Pridruži nam se!
------------------
Projekt “Kritična točka - poticanje kritičkog razmišljanja i aktivnog sudjelovanja mladih” financira Središnji državni ured za demografiju i mlade.
Ovaj događaj organizira se u sklopu programa “Centri znanja za društveni razvoj” Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
 
 
 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.