Main h2syg me 22.svibnja web 560   420 px   1
13.05.2023.

YOUTH GOALS SCOREBOARD: Koliko su implementirani ciljevi za mlade u Hrvatskoj?

Podijeli:

Pozivamo vas da nam se priključite na diseminacijskom događanju projekta “How to score a Youth Goal?” na kojemu ćemo predstaviti rezultate studije slučaja Mapiranja razvoja politika i praksi provedbe povezanih s ciljanim Europskim ciljevi za mlade (European Youth Goals) (ciljevi 6, 7, 8 i 9). Studiju slučaja proveo je naš projektni partner i europski istraživač te stručnjak u području politika za mlade, Ondrej Barta.

Rezultati sadržavaju popis preporuka EU-a usmjerenih na Europske ciljeve za mlade, odnosno smjernice usmjerene na dane razine (bilo EU ili nacionalne), na temelju uvida dobivenih kao rezultat cjelokupnog mapiranja te različite primjere dobre prakse i modele provedbe implementacije Europskih ciljeva za mlade u Hrvatskoj, Austriji, Portugalu i Njemačkoj.Više o ciljevima za mlade možete pročitati OVDJE.

Ovaj je događaj idealna prilika za sve donositelje odluka, predstavnike_ce udruga mladih, istraživače_ice područja mladih, mlade osobe te osobe koje rade s mladima da se inspiriraju primjerima dobre prakse i upoznaju se s predstavnicima udruga koje su uspješno provele spomenute ciljeve za mlade, ali i da nauče koji su to alati za brzu orijentaciju i implementaciju ciljeva za mlade, zahvaljujući izrađenim preporukama koje im mogu služiti i kao temelj za usmjeravanje daljnjeg razvoja politike i prakse u spomenutim područjima.

Prijavnica je dostupna OVDJE! Rok za prijavu je 17. svibnja u 12:00 h. Broj sudionika je ograničen! Detaljni program i upute zaprimit ćete na e-mail nakon izvršene prijave. Svi troškovi puta, smještaja, materijala i obroka pokriveni su od strane organizatora.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.