Main webinar eu godina mladih mmh
02.11.2022.

Webinar "EU godina mladih"

Podijeli:

Znaš li da je Europska komisija proglasila 2022. godinu Europskom godinom mladih (EYY 2022) i da se EYY obilježava kroz aktivnosti u državama članicama, regionalnim i lokalnim tijelima, organizacijama mladih i sa samim mladima?

Mlade osobe tijekom EYY 2022 imaju brojne mogućnosti za stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija za svoj profesionalni razvoj te za jačanje građanskog angažmana u oblikovanju budućnosti Europe.

Na ova pitanja (i još neka) odgovorili smo na našem webinaru "EU godina mladih", a snimku cjelokupnog webinara možete pogledati na našem Youtube kanalu

Pozivamo sve mlade osobe koje se žele aktivno uključiti i saznati koje su sve aktivnosti dostupne u Hrvatskoj i Europi te koje zanima više informacija o važnosti i prilikama Europske godine mladih, da nam se jave na info@mmh.hr ili 01 4573 937.

Mreža mladih Hrvatske organizira tijekom cijele 2022. godine brojna događanja za mlade i time se pridružuje brojnim zemljama članicama EU u obilježavanju Europske godine mladih - EYY 2022. Obilježavanje Europske godine mladih u Hrvatskoj koordinira Središnji državni ured za demografiju i mlade u partnerstvu s Agencijom za mobilnost i programe EU, koji imaju važnu ulogu u pružanju podrške u aktivnostima za aktivnu participaciju mladih.

Webinar je financiran sredstvima Europske unije.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.