Main trening eu ciljevi vizual v2
16.02.2023.

Uskoro: trening za mlade na temu EU ciljeva za mlade!

Podijeli:

Zanima te nova prilika za učenje, druženje, razmjenu ideja i aktivnu participaciju mladih?

Pozivamo te da se prijaviš na trodnevni „Trening o EU ciljevima za mlade“, koji će se održati od 6. – 8. ožujka 2023. u Zagrebu (Kuća ljudskih prava).

Ako si mlada osoba od 18 do 30 godina i ako si na barem jedno od ovih pitanja odgovorio_la DA!, onda je ovaj Trening odlična prilika za tebe!

Trening će ponuditi relevantna znanja o važnosti EU ciljeva, u čijem je stvaranju sudjelovalo oko 50.000 mladih osoba iz EU! Dobit ćeš nove vještine i alate kako bi te ciljeve mogao_la ostvariti i u svojoj zajednici, s posebnim naglaskom na teme jednakih mogućnosti uključivanja svih mladih u društvo te sudjelovanje mladih u stvaranju zelenog i održivog okoliša za budućnost.  Želimo da stavovi, potrebe, interesi svih mladih u Europi – pa tako i tvoji – budu vidljivi i da ojačamo sudjelovanje mladih osoba u stvaranju poticajnog okruženja i bolje kvalitete života mladih!

Trening će poseban naglasak staviti na ove teme:

Ciljevi Treninga su:

Zašto nam je važno ostvariti EU ciljeve za mlade?

PRIJAVA I INFORMACIJE

Prijaviti se možeš klikom na prijavni obrazac koji se nalazi na  linku:

PRIJAVA ZA TRENING O EU CILJEVIMA!

Za sva dodatna pitanja možeš nam se javiti telefonski ili putem maila: 0992518670 ili srdjana@mmh.hr

Mreža mladih organizira Trening o EU ciljevima za mlade u okviru projekta „Dijalog EU s mladim 2022 – 2024“, sufinanciran sredstvima Europske unije (kroz sredstva Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu) i sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.