03.02.2017.

Svi kvartalni izvještaji o mladima na tržištu rada na jednom mjestu

Podijeli:

Ovdje možete pronaći sve kvartalne izvještaje iz 2016. godine:

 

 

Prvi kvartalni izvještaj

Tema prvog kvartalnog izvještaja jest upoznavanje s NEET mladima, odnosno onima koji nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja te koji nisu zaposleni. Ovdje smo prikazali što znači biti mlada osoba u NEET statusu u Hrvatskoj i Europi. Smatramo da je važno pratiti pokazatelje za NEET skupinu s obzirom da su mladi koji joj pripadaju u posebnom riziku od siromaštva i dugotrajne nezaposlenosti.

 

 

Drugi kvartalni izvještaj

U ovom izvještaju bavili smo se najznačajnijom mjerom aktivne politike zapošljavanja, a to je Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, skraćeno: SOR.

 

 

Treći kvartalni izvještaj

U ovom kvartalnom izvještaju smo predstaviti prijedloge poboljšanja mjera aktivnih politika zapošljavanja. Ovaj dokument nastao je kao rezultat višegodišnjeg zagovaračkog rada Mreže mladih Hrvatske u području aktivne politike zapošljavanja te kao reakcija na recentne istraživačko-analitičke radove koji su produbili našu spoznaju u ovom području.

 

 

Četvrti kvartalni izvještaj

Četvrti kvartalni izvještaj posvećen je najznačajnijim karakteristikama mladih osoba u Hrvatskoj i Europi, i to kroz uspoređivanje 2007. i 2015. godine. Puno se toga promijenilo!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.