Main img 20221116 170422
21.11.2022.

Regionalni „Visible Value“ seminar

Podijeli:

Dvoje predstavnika_ca Mreže mladih Hrvatske sudjelovalo je 15. i 16. studenog 2022. godine u Sarajevu na regionalnom seminaru „Visible Value – Strengthening the implementation of the European Youth Work Agenda in Eastern and Southeast Europe“.

Seminar je organiziran kroz Youth Partnership Europske komisije i Vijeća Europe u području mladih, a na istom je sudjelovalo oko 70 sudionik_ca koji su razmatrali način na koji su sektor rada s mladima i zajednica prakse rada s mladima napredovali nakon održane 3. Europske konvencije o radu s mladima. Kroz seriju panela, diskusija i rada u manjim grupama, sudionici_ce su razgovarali i o uspostavljenim strukturama i mehanizmima potrebnim za ispunjavanje obveza preuzetih tijekom 3. Europske konvencije i u okviru dokumenta Europske agende za rad s mladima.

Kristijan Orešković, voditelj projekata i programski suradnik u Mreži mladih Hrvatske, govorio je iz pozicije predstavnika Europskog foruma mladih tijekom okruglog stola na temu što je napravljeno nakon 3. Europske konvencije, odnosno koje obveze su (ne)ispunjene i kako nastaviti dalje.

„Visible Value Seminar“ bio je važan korak i doprinos pripremnom procesu za predstojeći sastanak Europske zajednice prakse koje će organizirati Youth Partnership tijekom 2023. godine.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.