04.11.2017.

Radionica video komunikacije za udruge koje rade s mladim NEET osobama

Podijeli:

Vizualna komunikacija nevjerojatno je važna u svim sferama života i društva, a u današnjem modernom i tehnološki razvijenom svijetu dostupni su brojni mali uređaji pomoću kojih možemo zabilježiti trenutke koji su nam važni.  

 

Udruge koje provode razne programe i projekte često imaju potrebu kamerom zabilježiti svoje aktivnosti, bilo da se ona nalazi u mobitelu,fotoaparatu ili se radi o maloj amaterskoj kameri. Snimke konferencija i radionica korisne su prilikom prezentacija donatorima, ali i potencijalnim korisnicima nekog novog izdanja te iste radionice. Pomoću video materijala lakše je prenijeti svoje ideje i iskustvo širokom krugu zainteresiranih javnosti s kojima udruge rade i surađuju, a na taj se način danas pristupa I korisnicima, diseminiraju se rezultati provedenih projekata i programa, ali i uspostavljaju partnerstva s drugim organizacijama. Stoga, ako ste udruga mladih i za mlade s područja grada Zagreba koja radi s mladima koji nisu zaposleni, ne obrazuju se niti su uključeni u neki drugi oblik usavršavanja (NEET) i želite video komunikaciju vaše udruge učiniti uspješnijom - prijavite se na našu radionicu! 

 

Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s udrugom Blank filmski inkubator 27.11. u Zagrebu organizira radionicu video komunikacije za predstavnike (članove ili zaposlenike) udruga mladih i za mlade s područja Zagreba, koje rade s mladim NEET osobama, kako bi kroz uspješniju video komunikaciju došle do većeg broja mladih, ali i rezultate svog rada učinile vidljivijima svojim potencijalnim korisnicima i partnerima. Sudionici radionice će naučiti kako koristiti mobitel, fotoaparat ili manju amatersku kameru za snimanje kao i osnove kadriranja i obrade sadržaja u jednostavnom softveru za montažu. Rok za prijavu je 16.11.

 

Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Zainteresirani članovi ili zaposlenici udruga s područja Grada Zagreba mogu se prijaviti OVDJE. Osobe koje ostvare pravo sudjelovanja na radionici bit će o tome obaviještene e-mailom. Program radionice dostupan je OVDJE. Za više informacija obratite se Petri Pekica na petra@mmh.hr .

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.