Main internet
20.01.2020.

Radionica "Novim alatima do zaposlenja – komunikacija / prezentacija u digitalnom dobu"

Podijeli:

Želiš osnažiti svoje prezentacijske vještine?

 

Digitalni mediji i zaposlenje – koja je tu veza?

 

Misliš da si s društvenim mrežama na „ti“, a s medijima na „vi“?

 

Radionica „Novim alatima do zaposlenja – komunikacija/prezentacija u digitalnom dobu“ nudi ti priliku da naučiš kako javno nastupati, upravljati neverbalnom komunikacijom te kako sažeto prezentirati sadržaj u različitim prilikama, a sve to uz dodatna znanja o korištenju novih, digitalnih medija. Istraživanja su pokazala da stručnjaci iz područja ljudskih resursa prilikom selekcije mogućih zaposlenika provjeravaju i njihove profile na različitim društvenim mrežama. Iz tog će se razloga ova radionica fokusirati i na posebnosti, važnost i pravila uspješne online komunikacije na različitim društvenim mrežama, kao i korištenje više različitih digitalnih medija kako bi korisnici privukli pažnju poslodavaca.

 Mreža mladih Hrvatske zajedno s Forumom za slobodu odgoja provodi projekt „Komunikacijskim vještinama do zaposlenja 4.0“ koji je financiran od strane Grada Zagreba.

 Radionica je namijenjena  predstavnicima  udruga mladih i za mlade te općenito mladima (15 do 30 godina, s područja grada Zagreba) koji vjeruju da im komunikacijske vještine mogu pomoći u pronalasku (boljeg) posla. Ovom radionicom možete provjeriti koje od potrebnih komunikacijskih vještina već imate, a koje vještine možete dodatno usavršiti te na taj način doprinijeti svojem profesionalnom razvoju. Trajanje radionice je 6 sati.

 

Radionica se održava 10. prosinca 2019. u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c s početkom u 10h. 

 

Broj mjesta na radionici je ograničen, stoga požurite s prijavom.

 

Prijaviti se možete na linku: https://forms.gle/hjbnCiFsCg9mZ18g9

Prijave su otvorene do 6.12.2019.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.