02.12.2016.

Radionica komunikacije na društvenim mrežama za udruge

Podijeli:
Komunikacija na društvenim mrežama postala je nevjerojatno važna u svim sferama života i društva: putem društvenih mreža moguće se informirati, zarađivati, pronaći posao, pa čak i zaljubiti se. Tako su društvene mreže postale veoma važne i za neprofitni sektor, odnosno organizacije civilnog društva. Na taj se način danas dolazi pristupa korisnicima, diseminiraju rezultati provedenih projekata i programa, ali i uspostavljaju partnerstva s drugim organizacijama. Stoga, ako ste udruga mladih i za mlade s područja grada Zagreba koja radi s mladima koji nisu zaposleni, ne obrazuju se niti su uključeni u neki drugi oblik usavršavanja (NEET) i želite komunikaciju vaše udruge na društvenim mrežama učiniti uspješnijom - prijavite se na našu radionicu! 
 
 
Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s udrugom Forum za slobodu odgoja 9.12. u Zagrebu organizira radionicu komunikacije na društvenim mrežama za predstavnike (članove ili zaposlenike) udruga mladih i za mlade s područja Zagreba, koje rade s mladim NEET osobama, kako bi kroz uspješniju komunikaciju na društvenim mrežama doprijele do većeg broja mladih, ali i rezultate svog rada učinile vidljivijima svojim potencijalnim korisnicima i partnerima. 
 
 
Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Zainteresirani članovi ili zaposlenici udruga s područja Grada Zagreba mogu se prijaviti ovdje. Osobe koje ostvare pravo sudjelovanja na radionici bit će o tome obaviještene e-mailom. Program radionice i informacije o predavaću dostupni su ovdje. Za više informacija obratite se Petri Pekica na petra@mmh.hr

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.