14.06.2019.

Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica – održane edukacije u Osijeku i Zagrebu

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek provodi projekt „Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica“ koji je financiran od strane Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Tijekom svibnja I lipnja održane su dvije edukacije “Osnove rada s mladima” koje su bile namijenjene osobama koje rade u udrugama mladih i za mlade, a nemaju dovoljno iskustva u radu s mladima.

Prva edukacija održana je u Osijeku (15. - 17. Svibnja 2019.) u prostoru Volonterskog centra Osijek. Druga edukacija održana je u Zagrebu (3. – 5. lipnja 2019.) u prostoru Kuće ljudskih prava.

20 odabranih sudionika imalo je priliku čuti više o tome što je rad s mladima, koji su to principi I vrijednosti u radu s mladima, koje kompetencije trebaju imati osobe koje rade s mladima, kako kreirati program za mlade.

Sudionici su na kraju edukacija dobili potvrde o sudjelovanju.

Projekt „Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica“ je tematski usmjeren na rad s mladima. Svrha rada s mladima je pružiti mladima mogućnost da razviju svoje pune potencijale  kao pojedinci i članovi društva te doprinijeti njihovoj kvalitetnoj integraciji u društvo.

 

                                                                

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.