24.04.2019.

Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica

Podijeli:

Period provedbe: 1.12.2018. – 30.11.2019.

 

Donator: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

 

Vrijednost projekta: 63.000,00 HRK

 

Nositelj projekta: Mreža mladih Hrvatske

 

Opći cilj projekta "Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica" je doprinijeti boljitku mladih u Hrvatskoj i razvoju lokalnih zajednica kroz povećanje kvalitete programa rada s mladima.

Namjera je da osobe koje rade s mladima dobiju nužna znanja i kompetencije kako bi razvijale kvalitetne programe rada s mladima, a da njihove organizacije znaju kako privući i zadržati korisnike, osobito mlade s manje mogućnosti. Svrha je povećati njihov pozitivan utjecaj na živote mladih u lokalnim zajednicu. U konačnici, želimo da više mladih ljudi u Hrvatskoj ima priliku sudjelovati u kvalitetnim programima rada s mladima što će donijeti brojne dobrobiti za njihov osobni i društveni život. Osim toga, želimo utjecati na proces profesionalizacije rada s mladima kroz konkretan doprinos debati o minimalnim obrazovnim standardima za osobe koje rade s mladima, a sve u svrhu osiguranja kvalitete usluga koje dobivaju korisnici – mladi.

Projekt se provodi u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek. Projekt obuhvaća 2 radionice na temu rada s mladima te će se održati tribina na kraju projekta o razvoju i profesionalizaciji rada s mladima.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.