07.12.2016.

Produžene prijave za radionicu za mlade nezaposlene osobe "Komunikacijskim vještinama do zaposlenja"

Podijeli:

*PRIJAVE PRODUŽENE, RADIONICA SE ODGAĐA ZA 20.12.2016.*

 

Imaš između 15 i 30 godina, završio si s obrazovanjem, ali ne možeš naći posao? Nisi se uključio u nikakav daljnji oblik usavršavanja jer misliš da bi sa svojim trenutnim znanjem trebao moći naći posao, ali od posla još uvijek ništa? Poslala si desetke molbi i bila na isto toliko razgovora za posao, ali nitko ti još nije dao priliku za posao?

 

Možda trebaš popraviti svoje komunikacijske vještine!

 

Način prezentacije i komunikacija s potencijalnim poslodavcem na razgovoru za posao, gotovo su jednako važni kao i vještine koje pokazuje tvoj životopis. Ili si predao i dosadan životopis? Ajooooj...

Ako želiš naučiti koristiti društvene mreže u svrhu lakšeg pronalaska zaposlenja, sudjelovati u simulaciji razgovora za posao i saznati gdje griješiš ili jednostavno dobiti nove ideje za svoj pomalo dosadnjikavi životopis, prijavi se na radionicu koju zajedno s udrugom Forum za slobodu odgoja organiziramo 20.12. u Zagrebu, za mlade, nezaposlene osobe s područja Grada Zagreba. Prijave su otvorene do 16.12.

 

Prijavi se ovdje i osnaži svoje komunikacijske vještine!

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Oni koji budu primljeni na radionicu, o tome će dobiti potvrdu putem e-maila. Program radionice i informacije o predavaču dostupne su ovdje.

 

 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.