18.04.2019.

Prijavite se na edukaciju o radu s mladima!

Podijeli:
Mreža mladih Hrvatske iz Zagreba i Volonterski centar Osijek pozivaju predstavnike/ice udruga mladih i udruga za mlade koje djeluju na području Slavonije i Baranje na trodnevnu edukaciju „Osnove rada s mladima za stručnjake koji rade s mladima“.

Edukacija će se održati u Osijeku od 15. do 17. svibnja 2019. u Volonterskom centru Osijek, Stjepana Radića 16, 1. kat. O točnom vremenu početka edukacije sudionici će biti naknadno informirani.
Edukacija je namijenjena osobama koje imaju prethodno iskustvo u radu s mladima i koje žele unaprijediti svoja znanja i vještine u istome. Sudionici će kroz edukaciju dobiti temeljno teorijsko znanje o području rada s mladima u Hrvatskoj i Europi, ali će dobiti i dodatna znanja o razvijanju kurikuluma i programa za mlade u svojim organizacijama, kao i praktične vještine za vođenje raznih neformalnih aktivnosti. Važan aspekt edukacije odnosi se na stjecanje uvida u ključne kompetencije za rad s mladima te razvijanje svijesti o radu s mladima kao etičkoj profesiji.

Tijekom edukacije za sudionike su osigurani ručak i osvježenja, a za određeni broj sudionika iz udaljenijih mjesta bit će osigurano noćenje s doručkom u Osijeku.

Po primitku prijava organizator će formirati skupinu i donijeti odluku o osiguranju noćenja za sudionike iz najudaljenijih mjesta te o tome izvijestiti prijavljene.

Svi sudionici dobit će info paket tjedan dana prije edukacije koji će sadržavati sve dodatne informacije (trajanje edukacije, informacije o smještaju i sl.).

Prijave su otvorene do 7. svibnja putem prijavnog obrasca https://forms.gle/HEhYFM692hBHoYrM8 

Za dodatne informacije kontaktirajte Volonterski centar Osijek putem maila info@vcos.hr ili telefona 031 211 306 .

Edukacija se provodi kroz projekt „Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica“ čiji je nositelj Mreža mladih Hrvatske, a partner na projektu je Volonterski centar Osijek. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
                      

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.