17.01.2018.

Prijavi se na online trening ''Youth work - učenje i metode za rad s mladima''

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske poziva zainteresirane osobe koje rade s mladima (eng. youth workere) da se prijave na besplatan online trening “YouthWork - učenje i metode za rad s mladima”. Online trening namijenjen je youth workerima na početku svog rada u sektoru, s ciljem učenja o konceptu rada s mladima i metoda rada s mladima.

 

Što ću naučiti na edukaciji?

Cilj “YouthWork” online treninga je upoznati sudionike s konceptom rada s mladima te im pružiti informacije o metodama rada s mladima i stilovima učenja.

Nakon završetka ovog online treninga, sudionici će moći:

 

Koji je program edukacije?

Online edukacija “YouthWork - učenje i metode za rad s mladima” se sastoji od ukupno 4 modula, koja će biti otvorena polaznicima za samostalno pohađanje tijekom 4 tjedna. Dakle, sudionici će imati mogućnost samousmjeravajućeg učenja te prolaska kroz module na samostalnoj razini.

Moduli koji su obuhvaćeni edukacijom su sljedeći:

Modul I: Uvod u rad s mladima

Modul II: Rad s mladima i učenje

Modul III: Metode za rad s mladima

Modul IV: Evaluacija

 

Koliko traje edukacija i gdje se odvija?

Sveukupno trajanje edukacije je četiri sata. Stoga, tijekom četiri tjedna, predviđeno trajanje je jedan sat tjedno. Trening možete pohađati svojim tempom i prilagoditi svojim potrebama (odjednom, tijekom četiri tjedna, kako god vam bude odgovaralo)!

Online trening će biti proveden na online platformi za učenje Moodle. Nakon informacije o tome da ste odabrani za trening, dodijelit će vam se korisničko ime i lozinka putem kojeg ćete moći pristupiti sadržaju. Osim toga, dobit ćete detaljne upute kako koristiti Moodle platformu kako bismo vam olakšali sudjelovanje!

 

Kada počinje trening i tko ga provodi?

Trening započinje 1. veljače 2018. godine i bit će otvoren do kraja veljače – točnije, 28 veljače 2018. Za sudjelovanje će biti odabrano 15 sudionika/ca od kojih se očekuje aktivno sudjelovanje. Treneri na online treningu su Domagoj Morić (stručnjak na projektu, Mreža mladih Hrvatske i DOMAS – training, consultation and business services) te Maja Katinić (freelance trenerica).

 

Koga tražimo?

Ovaj trening je baš za tebe ako:

 

Koje su prednosti ako se uključim?

Već si sigurno mogao/la uočiti mnoge prednosti za uključivanje, ali ćemo ih i ovdje istaknuti! Uključivanjem dobivaš:

 

Gdje se mogu prijaviti i kako izgleda proces selekcije?

Poziv na prijavu za sudionike/ce traje do 26.01.2018. Svi zainteresirani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog OVDJE.

Selekciju kandidata će napraviti Mreža mladih Hrvatske zajedno s trenerima, a prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obaviješteni najkasnije do 28.01.2018.

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno se obratite Domagoju Moriću, stručnjaku na projektu na e-mail domagoj.moric@gmail.com te Antoniji Bračulj iz Mreže mladih Hrvatske na e-mail antonija@mmh.hr

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.