04.11.2017.

Prijave za radionicu za mlade nezaposlene osobe "Komunikacijskim vještinama do zaposlenja"

Podijeli:

Imaš između 15 i 30 godina, završio si s obrazovanjem, ali ne možeš naći posao? Nisi se uključio u nikakav daljnji oblik usavršavanja jer misliš da bi sa svojim trenutnim znanjem trebao moći naći posao, ali od posla još uvijek ništa? Poslala si desetke molbi i bila na isto toliko razgovora za posao, ali nitko ti još nije dao priliku za posao?

 

Možda trebaš popraviti svoje komunikacijske vještine!

 

Način prezentacije i komunikacija s potencijalnim poslodavcem na razgovoru za posao, gotovo su jednako važni kao i vještine koje pokazuje tvoj životopis. Ili si predao i dosadan životopis? Ajooooj...

Ako želiš naučiti neke nove metode komunikacije radi lakšeg pronalaska zaposlenja ili jednostavno dobiti nove ideje za svoj pomalo dosadnjikavi životopis, prijavi se na jednodnevnu radionicu koju zajedno s udrugom Blank filmski inkubator organiziramo 27.11. u Zagrebu, za mlade, nezaposlene osobe s područja Grada Zagreba. Prijave su otvorene do 16.11. Na radionici ćeš naučiti kako koristiti mobitel, fotoaparat ili manju amatersku kameru s ciljem snimanja svog vlastitog video životopisa, kao i osnove kadriranja i obrade sadržaja u jednostavnom softveru za montažu.

 

Prijavi se OVDJE i osnaži svoje komunikacijske vještine!

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Oni koji budu primljeni na radionicu, o tome će dobiti potvrdu putem e-maila, kao i sve informacije o mjestu događanja radionice. Program radionice dostupan je OVDJE.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.