Main poziv na trening mladi u kompasu 1
20.07.2022.

Poziv za trening "Mladi u kompasu"

Podijeli:

Pozivamo sve zainteresirane osobe da se prijave na četverodnevni trening "Mladi u kompasu" kojeg organiziraju Mreža mladih Hrvatske, Hrvatsko debatno društvo, Udruga IKS – Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota te udruga mladih „Invictus“.

Trening je namijenjen osobama koje dolaze s područja Petrinje, Hrvatske Kostajnice i okolnih mjesta a koje su:

1) mlada osoba od 16 do 25 godina        
2) osoba koja radi s mladima (kroz udrugu, inicijativu i sl.)

Trening će se održati od ponedjeljka 22.08.2022. do četvrtka 25.08.2022. godine u Hrvatskoj Kostajnici u vremenu od 11 sati (ponedjeljak) do najkasnije 17 sati (četvrtak).

Cilj treninga je edukacija sudionika_ca o području obrazovanja za ljudska prava i pravima mladih te aktivnom angažmanu u vlastitoj lokalnoj zajednici. Obrazovanje za ljudska prava je obrazovanje, osposobljavanje, stručno usavršavanje, širenje, informiranje, praktične aktivnosti u kojima polaznici_e stječu znanja, vještine, opredjeljuju se za vrijednosti, razvijaju vlastite stavove  i ponašanja, osnažuju se da doprinesu izgradnji i obrani univerzalne kulture ljudskih prava u društvu, s ciljem promicanja i zaštite ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Osobama koje žive izvan Hrvatske Kostajnice će biti osigurani smještaj za vrijeme trajanja treninga i putni troškovi. Topli oborci, pauze za kavu i materijali za rad su osigurani svim sudionicima.

Prijave su otvorene do srijede 10.08.2022. do ponoći putem online obrasca: https://forms.gle/yZs1bpgG4RC7Hpet7, dok će rezultati prijava biti poznati najkasnije u petak 12.08.2022. za maksimalno 15 sudionika_ca.

Okvirno trajanje treninga je u ponedjeljak 22.08.2022. od 11 sati do četvrtka 25.08.2022. do 17 sati. Odabrani sudionici_ce će dobiti detaljan Program rada nakon provedbe selekcije.

Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju putem email-a na josipa@mmh.hr

Veselimo se vašim prijavama!

 

Projekt „Mladi u kompasu“ provode korisnici Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Udrugom mladih Invictus i Hrvatskim debatnim društvom. Ovaj projekt je proveden uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 79.687,50 kn. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost korisnika bespovratnih sredstava.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.