Main medusa visual
02.10.2024.

Poziv za radnike_ce s mladima za sudjelovanje u pilot-treningu o online rodno uvjetovanom nasilju

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske organizira dvodnevni pilot-trening za radnike_ce s mladima koji žele naučiti više o rodno uvjetovanom nasilju.

Trening se održava 08. i 09. 10. 2024. u prostoru Kuće ljudskih prava (Selska cesta 112c, Zagreb) u vremenu od 9h do 14:30 (utorak) i od 9h do 15h (srijeda), a vodit će ga Nina Popović i Josipa Tukara Komljenović.

Za sve sudionike_ce su osigurani ručkovi, pauze za kavu te materijali za rad.

Tijekom treninga će radnici_ce s mladima steći znanje i vještine za pristup OGBV-u (online rodno uvjetovanom nasilju), naučiti pravni okvir za prijavljivanje online nasilja, razviti sposobnost za pružanje podrške žrtvama online rodno uvjetovanog nasilja. Trening će pružiti i znanje za promicanje LGBTIQ+ inkluzivnosti i nediskriminacije te alate za prepoznavanje i rješavanje problema mentalnog zdravlja kod mladih.

Poveznica za prijavu je: link.

Rok za prijavu je: 07.10.2024. do 12h

 Ovaj trening dio je Erasmus+ projekta pod nazivom „MEDUSA – Osnaživanje mladih i radnika_ca s mladima da prepoznaju i odgovore na cyber nasilje prevladavanjem rodnih stereotipa“ koji se provodi u Hrvatskoj, Italiji i Sloveniji. Cilj projekta je osnažiti mlade i osobe koje rade s mladima da prepoznaju i adekvatno reagiraju na cyber nasilje. 

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na nina@mmh.hr ili 098-609-958. 
Vidimo se!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.