30.08.2017.

POZIV VOLONTERIMA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „ZAVRTI PROMJENU“

Podijeli:

Ambidekster klub nositelj je projekta „Zavrti promjenu - projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca“ koji se provodi u partnerstvu s udrugom Carpe Diem iz Karlovca, Mrežom mladih Hrvatske i XII. gimnazijom Zagreb. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

 

Ciljevi projekta su:

 

Volonteri/ke se u projekt uključuju na volonterskoj poziciji „Suradnik/ca za rad s mladima“ te aktivno sudjeluju u uspostavi i provedbi volonterskih programa u odgojno-obrazovnim ustanovama.  

 

Volonterski angažman volontera/ki na poziciji „Suradnik/ica za rad s mladima očekuje se u razdoblju od rujna 2017. godine do lipnja 2018. godine, kontinuirano jednom tjedno. U volonterske aktivnosti se uključuje ukupno 20 volontera, od kojih će 12 volontirati na području Grada Zagreba, a 8 u Karlovcu.

 

Ako si mlada osoba, student_ica, nezaposlen_a i motiviran_a za rad s mladima, prijavi se za ovo volontersko mjesto! Bit će ti osigurana edukacija, mentorska podrška, širenje socijalne mreže i stjecanje novih znanja i vještina!

 

Cjeloviti poziv za volontere kao i poveznicu za prijavu pronađi ovdje.

 

Prijave su otvorene do 6. rujna 2017.

 

Sretno! :)

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.