Main copy of sudjelujem aktiviram kreiram u %c5%a1koli i zajednici   zavr%c5%a1na konferencija
02.12.2020.

Poziv na završnu konferenciju projekta "Sudjelujem, aktiviram, kreiram u školi i zajednici"

Podijeli:
11. prosinca s početkom u 11h održati će se završna konferencija projekta „Sudjelujem, aktiviram, kreiram u školi i zajednici“, koji smo radili u partnerstvu sa Strukovnom školom Sisak i udrugom IKS iz Petrinje. Projekt je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
Cilj projekta je bio osnaživanje mladih iz Strukovne škole Sisak za aktivno građanstvo te kvalitetniju i demokratsku uključenost u svoju školu i zajednicu. Kroz 2 seta radionica smo radili na osnaživanju vijeća učenika škole, nastavnog i stručnog osoblja koje radi s vijećem učenika kao i s učenicima koji su pokazali interes za aktivniji rad u školi i zajednici kroz edukacije o aktivnom građanstvu.
 
Želite li čuti više o projektu od strane projektnih partnera, edukacijama od strane učenika, poslušati 2 zanimljive panel rasprave o vijećima učenika i osnaživanju učenika za uključivanje u lokalnu zajednicu, pridružite nam se tako što ćete nam se prijaviti putem linka: https://forms.gle/wYyJZv3yYchsHytm8 kako bi vam stigla poveznica za ZOOM.
 
Pridružite se nama i našim gostima da popričamo kako bolje demokratizirati naše škole!
 
Prijave traju do 10. prosinca.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.