Main webinar bonski proces
22.02.2023.

Poziv na webinar "Implementacija Bonskog procesa u Hrvatskoj – povezivanje zajednice prakse"

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske organizira održavanje webinara "Implementacija Bonskog procesa u Hrvatskoj – povezivanje zajednice prakse“ koji će se održati u ponedjeljak 13. ožujka 2023. s početkom u 14.00 sati.

Online događanje organizira se s ciljem predstavljanja Analize o implementaciji Bonskog procesa u Republici Hrvatskoj, ali i okupljanja zajednice prakse rada s mladima u Hrvatskoj.

Europska agenda za rad s mladima definira zajednicu prakse kao profesionalnu ili neprofesionalnu skupinu osoba koje dijele iste interese za rješavanje nekog problema, poboljšavanje svojih vještina i učenje iz međusobnih iskustava. Osobe koje čine zajednicu prakse uključuju od radnika_ca s mladima, nositelja_ica projekata, preko istraživača_ica, edukatora_ica i voditelja_ica osposobljavanja, do lokalnih zajednica i općina, nacionalnih agencija za programe Erasmus+ za mlade i Europskih snaga solidarnosti, ali i predstavnika_ca mladih i mladih osoba.

Webinar će pružiti priliku svim zainteresiranim osobama da tijekom događanja nauče više o samom Bonskog procesu i zašto je on važan, koja je uloga Agencije za mobilnost i programe Europske unije u njegovoj provedbi, kakvo je stanje u drugim zemljama te što je pokazalo prvo istraživanje o implementaciji Bonskog procesa u Hrvatskoj.

Program i govornice na događanju će biti:

Sve zainteresirane osobe svoje sudjelovanje mogu prijaviti putem sljedeće prijavnice: https://forms.gle/C8AtVcPZH9PhXW6i7 najkasnije do 09.03.2023. do 17.00 sati. Po izvršenoj prijavi svima će biti poslana poveznica za webinar (Zoom).

Za dodatna pitanja ili informacije obratite nam se na josipa@mmh.hr ili info@mmh.hr

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.