Main tot deum  1
03.08.2022.

Poziv na Trening za trenere Dijaloga EU s mladima

Podijeli:

Mreža mladih organizira Trening za trenere u okviru Dijaloga Europske unije s mladima u Republici Hrvatskoj, financiranog kroz sredstva Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Trening za trenere se organizira u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU.

 

Trening za trenere provodi se s ciljem jačanja i širenja baze trenera za proces provedbe Dijaloga EU s mladima, te s ciljem stjecanja znanja i metoda za poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka. 

Trening će se održati u trajanju od 4 puna dana na datume 29.09.2022. – 02.10.2022., u prostoru hotela Tomislavov dom (Zagreb). Trening će se održati na hrvatskom jeziku, a vodit će ga trenerice Lidija Đukes (Hrvatska) i Alenka Oblak (Slovenija).

Ciljevi treninga su:

Po završetku treninga, sudionici će:

Očekivani profil sudionika:

Na trening se možete prijaviti putem poveznice: PRIJAVA NA TRENING ZA TRENERE DIJALOGA EU S MLADIMA. Ispunjavanjem prijavnice obvezujete se sudjelovati na svim danima treninga, u cjelodnevnom trajanju. Prijave na trening otvorene su do 21.08.2022. u 23:59. Za više informacija možete nam se obratiti putem maila info@mmh.hr.

Po završetku treninga, od sudionika se očekuje follow-up provedba aktivnosti s mladima, a temeljeno na principima metodologije Dijaloga EU s mladima. Sudionici se svojom prijavom obvezuju sudjelovati na svim danima treninga.

Sudjelovanje na treningu je besplatno, a troškove smještaja, prehrane i prijevoza osigurava Mreža mladih Hrvatske kao nacionalni koordinator Dijaloga EU s mladima u Republici Hrvatskoj.

Mreža mladih organizira Trening za trenere u okviru Dijaloga Europske unije s mladima u Republici Hrvatskoj, financiranog kroz sredstva Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.