Main untitled design  1
20.01.2022.

Početak novog projekta "Mladi u kompasu"

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske je 1. siječnja 2022. godine započela s provedbom projekta "Mladi u kompasu". Projekt će se provoditi u suradnji s partnerskim organizacijama Udrugom za promicanje informatike, kulture i suživota iz Petrinje, Udrugom mladih Invictus iz Hrvatske Kostajnice i Hrvatskim debatnim društvom iz Zagreba. 

Projekt je usmjeren mladima i osobama koje rade s mladima na području Petrinje, Hrvatske Kostajnice i okolnih mjesta, a temelji se na pristupu zasnovanom na ljudskim pravima, s naglaskom na prava mladih.

S ciljem uspješnog početka, 19. siječnja je održan prvi partnerski sastanak online putem. Na sastanku je usuglašen Akcijski plan provedbe projekta te obaveze svih partnera. 

Projekt „Mladi u kompasu“ provode korisnici Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Udrugom mladih Invictus i Hrvatskim debatnim društvom. Ovaj projekt je proveden uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 79.687,50 kn. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost korisnika bespovratnih sredstava.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.