Main unicef fokusica web
26.09.2023.

PITANJE MLADIMA: Što je djeci i mladima potrebno za dovoljno dobar život?

Podijeli:
Pozivamo mlade u dobi od 16 do 17 godina s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije da sudjeluju u istraživanju koje će se provesti u obliku fokus-grupe!
 
Aktivnost će se provoditi unutar jedne grupe (6-10 sudionika) u dva dijela (istraživački i kreativni dio), uživo u dvorani Kuće ljudskih prava u Zagrebu na adresi Selska cesta 112C, 17. listopada 2023. od 10 h do 14 h.
 
Za vrijeme pauze bit će osigurana kratka zakuska za sve sudionice i sudionike!
 
PRIJAVITE SE putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/51Zw2UkGDR8b2o3F6 
 
Ovo istraživanje dio je projekta pod nazivom „The Report Card 18 Participation Project: Children´s Views on Child Poverty“  koji se provodi u 43 zemlje članice OECD-a/EU-a. Cilj ovog projekta je istražiti mišljenja i iskustva djece i mladih o tome kako se oni nose s društvenim i ekonomskim izazovima, te usporediti načine na koje zemlje podržavaju djecu i mlade u smanjenju dječjeg siromaštva.
 
 Projekt se provodi kroz fokus-grupe s djecom i mladima koji dolaze iz različitih sredina i pozadina, a krajnji rezultat ovog istraživanja bit će web stranica koja će prikazivati mišljenja i iskustva djece i mladih na ovu temu iz različitih zemalja.
 
NAPOMENA: Za sudjelovanje je nužna suglasnost zakonskog skrbnika/roditelja.
 
"The Report Card 18'' projekt je UNICEF-ovog Ured za istraživanje – Innocenti, a fokus-grupu s djecom i mladima provodi Ured UNICEF-a za Hrvatsku s partnerom Mreža madih Hrvatske.
 
Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na danira@mmh.hr ili 091/611-3631

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.