Main blue and yellow salons back to business posters  2  cropped cropped
12.10.2020.

Otvorene prijave za novi ciklus online “Treninga za lokalne koordinatore” u okviru Dijaloga EU-a s mladima

Podijeli:

Od 26. do 29. listopada održava se novi ciklus online treninga za lokalne koordinatore u okviru Dijaloga EU-a s mladima.

Prijavi se i pridruži timu koordinatora koji je Hrvatsku doveo na fantastično peto mjesto po broju ispitanika u EU tijekom prošlog ciklusa!

Trening je namijenjen mladima koji djeluju unutar udruga mladih i za mlade, ali je otvoren i za sve osobe u radu s mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi dijaloga s mladima u Hrvatskoj. 

Ciljevi treninga su:


Trening će ponuditi „kompletan paket“ relevantnih znanja koji će te potpuno osnažiti za provedbu Dijaloga EU-a s mladima u lokalnoj zajednici, ali će ti istovremeno omogućiti da razumiješ cjelinu procesa te njegov utjecaj i svrhu.

Trening će voditi iskusni treneri uključeni u dijalog s mladima na različitim razinama: od europske, preko nacionalne do lokalne/provedbene.

Sam trening bit će prilagođen dinamici online sudjelovanja zbog koje se ne može realno očekivati posvećenost treningu 8 sati dnevno, stoga je struktura treninga organizirana kroz sesije uživo i praktične individualne zadatke. Provedba treninga prati strukturu rada u jutarnjim sesijama te popodnevnim sesijama kroz individualne zadatke. Od sudionika se očekuje proaktivno sudjelovanje i obavljanje svih zadataka tijekom treninga.


Trening se održava od 26. do 29. listopada preko ZOOM platforme. Prijaviti se možeš putem ove POVEZNICE, zaključno sa srijedom, 21. listopada u 23.59h. 

Sudionicima je preporučeno uključivanje putem desktop ZOOM aplikacije i korištenje računala s dostupnom kamerom za vrijeme radnih sesija.

Za sva pitanja i nedoumice budi slobodan/na obratiti se Sandri Rozman na: sandra@mmh.hr i/ili 099 264 2590.

Trening je financiran sredstvima programa Erasmus + te Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.