Main artboard 1   copy
04.12.2020.

Online tribina: Dejtanje u doba korone

Podijeli:

Treću u seriji naših online tribina o mentalnom zdravlju mladih posvećujemo ovaj put odnosima i vezama, romantičnim i seksualnim.

Iako su mnoge mlade osobe ove godine, uz potrebu za oprezom i distanciranje, čuli_e riječi “ma možeš ti i bez toga”, održavanje društvenih kontakata i odnosa izuzetno nam je i dalje bitno. Možda i bitnije nego ikad. U javnom prostoru, uz razgovor o potrebi za pridržavanje mjera i koliko su mladi pritom odgovorni_e, rijetko gdje se napravio prostor za to kako mlade osobe u nepredvidivom kaosu 2020. uspjevaju naći prostor za druženje, ljubav i intimnost, što je izrazito bitno za mentalno zdravlje svake osobe.

Zbog toga na ovoj tribini želimo porazgovarati sa stručnjacima_kinjama i samim mladim osobama o tome kako su pandemija COVID-19 i sve njezine posljedice utjecale na njihovu mogućnost da traže i ostvaraju nove veze i odnose ili da održavaju postojeće. Koliko je teško bilo održavati vezu s osobom za vrijeme lockdowna? Koliko je bilo teško započeti nešto s nekom novom osobom? Je li se priroda dejting aplikacija promijenila zbog drugačijih potreba za ljudskim kontaktom? Sve to želimo s vama istražiti kroz ovaj razgovor.

Gostuju:

Moderira:

U tribinu moći ćete se izravno uključiti putem poveznice na Zoomu (https://zoom.us/j/92799167020), gdje se možete uključiti u razgovor i postavljati pitanja ili, ako ste više introvertni_e, pratiti uživo preko Facebook Livea na stranici Mreže mladih Hrvatske, gdje nam isto možete postavljati pitanja u komentarima.

Za sudjelovanje nisu potrebne prijave!

-------------------------------

Ovaj događaj organiziran je u sklopu programa Centri znanja za društveni razvoj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Događaj se organizira u suradnji s Udrugom LORI.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.