12.02.2018.

Online treninzi o radu s mladima i izradi radionica popularne među osobama koje rade s mladima!

Podijeli:

Tijekom veljače 2018. godine, Mreža mladih Hrvatske provodi dva online treninga – “#SkillMe” i “Youth Work – učenje i metode za rad s mladima” koji su namijenjeni osobama na početku svog puta u području rada s mladima. Treninzi su potaknuli značajan interes među budućim osobama koje rade s mladima te se sveukupno na oba treninga prijavilo 125 zainteresiranih osoba!

 

 

Upravo su na temelju motivacije i prethodnog iskustva odabrani polaznici – njih čak 70, koje mentoriraju treneri u sklopu treninga. Navedenim online treninzima Mreža mladih Hrvatske želi pružiti dodatnu potporu organizacijama mladih i za mlade te utjecati na njihove kompetencije, a sve s ciljem povećanje kvalitete rada s mladima.

 

 

Na oba online treninga, sudionici su izrazito aktivni, izvršavaju zadatke, ali i komentiraju, postavljaju pitanja i žele dobiti što više informacija o temama koje ih zanimaju. Oba treninga završavaju krajem veljače, a Mreža mladih Hrvatske će nakon provedene evaluacije vidjeti na koji način će nastaviti s provođenjem ovakvih vrsta treninga, jer se ukazala i potreba za njima.

 

 

 

Online treninzi provode se u okviru projekta „European Wide Web of Youth Work“ kojeg implementira sedam organizacija iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Litve, Srbije, Italije i Nizozemske, a financiran je uz podršku Erasmus+ programa. 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.