Main teamwork 2198961 960 720
14.12.2020.

Održana završna konferencija projekta „Sudjelujem, aktiviram, kreiram u školi i zajednici“

Podijeli:

U petak, 11. prosinca 2020. godine održana je završna konferencija projekta „Sudjelujem, aktiviram, kreiram u školi i zajednici“ koji Mreža mladih provodi u partnerstvu sa Strukovnom školom Sisak i udrugom IKS iz Petrinje.

Cilj projekta je bio osnaživanje mladih iz Strukovne škole Sisak za aktivno građanstvo te kvalitetniju i demokratsku uključenost u svoju školu i zajednicu. Kroz 2 seta radionica smo radili na osnaživanju vijeća učenika škole, nastavnog i stručnog osoblja koje radi s vijećem učenika kao i s učenicima koji su pokazali interes za aktivniji rad u školi i zajednici kroz edukacije o aktivnom građanstvu. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Na konferenciji je predstavljen projekt, njegovi ciljevi i aktivnosti kako od strane voditeljice projekta Jovane Kepčija Pavlović, tako i od strane učenika koji su sudjelovali na samim aktivnostima: Nika Šimić, Christina Orlić, Gabrijela Budimir i Filip Jelić. Učenici su iz svoje perspektive predstavili svoj doživljaj i ono što su naučili i dobili s edukacija.

Nakon predstavljanja projekta održane su dvije panel rasprave:

Završna konferencija je putem ZOOM aplikacije i prijenosa uživo putem Facebook-a okupila 72 osobe.

Hvala svima na interesu za projekt i prepoznavanju važnosti teme vijeća učenika i aktivizma mladih u lokalnim zajednicama.

Želite li vidjeti kako je to izgledalo na samoj konferenciji, pogledajte na linku.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.