10.05.2017.

Održana tematska i izborna sjednica Skupštine MMH

Podijeli:

Od 5. do 7. svibnja je u prostorijama Centra za kulturu i informacije Maksimir održana redovna tematska i izborna sjednica Skupštine Mreže mladih Hrvatske. Prvog dana članice MMH su jednoglasno podržale Godišnji i mandatni izvještaj, kao i Financijski izvještaj za 2016. U punopravno članstvo su primljene sljedeće organizacije: Erasmus studentska mreža Hrvatske i Zagreb Pride.

 

Drugog dana se na interaktivan i participativan način radilo na strateškom planu MMH za nadolazeće razdoblje, kao i na zagovaračkim pozicijama platforme u kontekstu izrade novog Nacionalnog plana za mlade, s obzirom da se provedba postojećeg privodi kraju 2017.

 

Posljednji dan je počeo primanjem organizacija u kandidatsko članstvo.  Nove kandidatske članice MMH su: Klub studenata fakulteta političkih znanosti, Krijesnica - udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Perspekta te Udruga Praktikum- centar za djecu i mlade.

 

Na koncu su održani i izbori za novi saziv Upravnog odbora Mreže mladih Hrvatske. Za novog predsjednika MMH izabran je Josip Miličević, na mjesto potpredsjednika izabaran je Jakov Kolak, dok su novi članovi/ice Upravnog odbora Kristijan Kovačić, Aleksandra Lera i Mirela Pašić. Na ovogodišnjoj sjednici su kao gošće sudjelovale Jelena Milanović, predsjednica Krovne organizacije mladih Srbije te potpredsjednica Mladinskog sveta Slovenije Anja Fortuna

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.