Main grupna
26.04.2024.

Održana radionica za zagovaranje u okviru projekta Krugovi

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske od 23. do 25.04.2024. u Tomislavovom domu na Sljemenu održala je radionicu o zagovaračkim vještinama i tako osnažila volonterke i zaposlenice Krugova.

Cilj ove radionice bio je osnažiti kapacitete mladih za zagovaranje i borbu za prava onih koji se ne mogu boriti za sebe.

Kroz niz interaktivnih sesija i praktičnih primjera, sudionice su imale priliku usvojiti ključne tehnike i strategije zagovaranja. Radionica je bila osmišljena kako bi sudionicama pružila neophodna znanja i vještine koje će im pomoći u njihovoj budućoj profesionalnoj karijeri u socijalnom radu.

Nadamo se da smo ovim korakom pridonijeli jačanju njihovih vještina i motivaciji da se aktivno zalažu za pravdu i jednakost u društvu. Vjerujemo da će stečena znanja i iskustva pozitivno utjecati na njihove buduće napore u zagovaranju i pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Zahvaljujemo svim sudionicama na njihovom entuzijazmu i angažmanu te se radujemo nastavku suradnje u budućnosti. Mreža mladih Hrvatske nastavlja predano raditi na jačanju kapaciteta mladih zagovornica i borakinja za prava u našem društvu.

Projekt udruge Krugovi, Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje, naziva "Krugovi podrške za starije osobe" financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske #impact4values


Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.