04.05.2018.

Napravili smo novu publikaciju o primjeni strukturiranog dijaloga na lokalnoj razini!

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske u sklopu projekta "Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene" izradila je informativni katalog dobrih praksi projekata strukturiranog dijaloga. Kako je projekt proizašao iz potrebe za osnaživanjem provedbe strukturiranog dijaloga na lokalnoj i regionalnoj razini, cilj je informirati lokalne aktere u području mladih o mogućnostima primjene strukturiranog dijaloga u lokalnoj zajednici i financiranja projekata strukturiranog dijaloga.


U katalogu se nalaze osnovne informacije o procesu strukturiranog dijaloga te mogućnostima njegova financiranja kroz program Erasmus+. Kako bi se ovaj važan proces još više približio potencijalnim korisnicima, u katalogu je predstavljeno šest KA3 projekata provedenih u Republici Hrvatskoj tijekom posljednje četiri godine. Uz to, katalog sadrži smjernice i savjete koji se budući prijavitelji trebaju držati kako bi projektna aplikacija bila što uspješnija.

Katalog će biti podijeljen sudionicima seminara i sajma koji se održavaju u sklopu projekta, a moguće ga je pronaći i na mrežnim stranicama Mreže mladih Hrvatske, odnosno OVDJE.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.