Main 1725881872103
06.09.2024.

Najnovije vijesti s projekta YAMAG: finalni partnerski sastanak

Podijeli:

Prošlog tjedna sudjelovali smo na partnerskom sastanku u Alicanteu, Španjolska, gdje smo uspješno finalizirali rezultate projekta YAMAG i dogovorili ključne diseminacijske aktivnosti i akcije kako bismo osigurali maksimalan učinak projekta.

Tijekom sastanka, posebnu pozornost posvetili smo planiranju provedbe okruglog stola s donositeljima odluka, na kojemu će se predstaviti Glocal Youth Program i ukazati na važnost aktivnog sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka. 

Sljedeći korak u okviru projekta bit će organizacija treninga za mlade, koji će se održati u Alcoi, Španjolska. Ovaj trening pružit će mladima priliku da se uključe u inovativne neformalne metode učenja koje smo razvili u okviru projekta YAMAG.

Cilj treninga je osnažiti mlade da kreiraju vlastite projekte s aktivnostima koje oni smatraju relevantnima i potrebnima, čime se osigurava puna participacija mladih od samog početka do završetka projekta. 

Kroz ove aktivnosti, želimo potaknuti mlade da preuzmu aktivniju ulogu u kreiranju politika i programa koji ih direktno utječu, te im pružiti alate i znanja potrebna za učinkovitu implementaciju njihovih ideja u praksi.

Pratite nas za daljnje novosti o projektu YAMAG i našim budućim aktivnostima kojima nastojimo osnažiti mlade i potaknuti njihovu punu participaciju u društvu! 

Ovaj projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.