Main 462705116 948132317360086 7159806657005140776 n
15.10.2024.

MMH Umrežavanje 2024.

Podijeli:

Proteklog vikenda, točnije 11. i 12. listopada, Mreža je organizirala događanje za svoje organizacije članice pod nazivom ,,Umrežavanje''. Iskoristili smo ovo dvodnevno druženje kako bismo našim članicama približili svoj rad, ali i bolje se upoznali s njihovim aktualnim projektima kroz razmjenu praksi i iskustava.

 

Tijekom prvog dana druženja obradili smo brojne teme, od identificiranja donatora do korištenja umjetne inteligencije u svakodnevnom radu. Također smo proveli projektno i programsko povezivanje, gdje su svi sudionici imali priliku predstaviti čime se trenutačno bave te potencijalno privući zainteresirane za partnerstva i/ili sudjelovanje. Dvije održane radionice o korištenju umjetne inteligencije, kako u svakodnevnom životu tako i u radu, pokazale su se zanimljivima našim članicama, a rezultat su bile konstruktivne rasprave i korisni prijedlozi za daljnji rad.

Tijekom drugog dana umrežavanja, članice su imale priliku čuti o dvjema zagovaračkim inicijativama kojima se MMH trenutačno bavi, a to su Vojni rok i Vote 16. Nakon toga otvoren je prostor za članice da predstave svoje zagovaračke inicijative te zatraže savjete/uključivanje za daljnji rad. Razgovarali smo i o preostalom dijelu superizborne godine (i pol), u kontekstu predsjedničkih i lokalnih izbora, kao i o Mrežinim planovima za 2025. godinu.

 

 

Nadamo se da su naše članice dobile sve što su željele iz ovog umrežavanja. Hvala svima na sudjelovanju i aktivnom doprinosu koji nama u Mreži mnogo znači za naš sadašnji i budući rad. Vidimo se sljedeće godine!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.