Main petrinja
27.09.2022.

Lokalna inicijativa mladih u Petrinji

Podijeli:

Mladi iz Petrinje su pod mentorstvom Udruge za promicanje informatike, kulture i suživota (Udruga IKS) 24. rujna 2022. godine organizirali Trivia night!

Grupa mladih okupljena oko lokalne inicijative u gradu Petrinji isplanirali su zajedničko druženje u prostorima Udruge IKS (Turkulinova 9) na kojem su organizirali kviz s pet zabavnih kategorijama. Cilj druženja je bio usmjeren na okupljanje mladih i informiranje o radu Udruge IKS kako bi se mladi zabavili i osvojili nagrade kroz kviz znanja.  

Lokalna inicijativa mladih iz Petrinje je organizirana nakon održanog četverodnevnog treninga „Mladi u kompasu“ održanog u Hrvatskoj Kostajnici od 22. do 25. kolovoza 2022. godine. Na treningu su isplanirane tri lokalne inicijative mladih, od čega nam predstoji održavanje drugih dviju u Glini i Hrvatskoj Kostajnici.

Projekt „Mladi u kompasu“ provode korisnici Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Udrugom mladih Invictus i Hrvatskim debatnim društvom. Ovaj projekt je proveden uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 79.687,50 kn. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost korisnika bespovratnih sredstava.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.