Main slika web
24.10.2022.

Dvodnevna radionica osnaživanja i kapacitiranja

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske je organizirala i održala dvodnevnu radionicu osnaživanja i kapacitiranja članica Mreže mladih Hrvatske 20. i 21. listopada 2022. godine u Zagrebu.

Događanje naziva „Umreži se s Mrežom“ organizirano je s ciljem prijenosa specifičnih znanja i postizanja umrežavanja među članicama Mreže mladih Hrvatske. Teme umrežavanja su definirane prema potrebama članica Mreže mladih Hrvatske, pa je tako dvodnevni rad bio usmjeren na podrobnije upoznavanje i umrežavanje radi stvaranja projektnih i programskih suradnji između članica, fundraisinga i zagovaranja kod različitih donatora, predstavljanje primjera dobrih praksi u cilju poboljšanja vlastitog rada te rada organizacija, kao i rad usmjeren na promicanja rada s mladima (engl. youth work).

Dvodnevna radionica osnaživanja i kapacitiranja članica Mreže mladih Hrvatske održana je uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Razvojnu suradnju Centara znanja za društveni razvoj, a aktivnosti je sufinancirana i uz organizacijsku podršku Fonda za aktivno građanstvo, u razdoblju od 01.09.2022. do 30.04.2024.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.