Main 20240426 113700
29.04.2024.

''ART OF ACTIVISM" PREPARATORY VISIT

Podijeli:

Proteklog tjedna ugostili smo naše partnere, Nacionalna vijeća mladih, iz Malte, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije u Zagrebu povodom provedbe aktivnosti Preparatory Visita po projektu Art of Activism.  

Ciljevi ovog preparatory visita bili su višestruki: osigurati kvalitetnu pripremu svih sudionika i partnera za sve faze projekta, duboko razumijevanje ciljeva i teme projekta te stvaranje prilagođenog tečaja obuke. Tijekom ovog susreta, naglasak je bio na usklađivanju svih detalja povezanih s drugom aktivnosti ovog projekta a to je Trening: Professional development activities - Member States and associated countries.

Posebno smo istaknuli važnost razumijevanja zadataka i obveza partnera, s posebnim naglaskom na pružanje podrške sudionicima, posebice onima s manje mogućnosti. Također smo temeljito raspravljali o inkluziji sudionika, te smo zajednički definirali načine kako osigurati njihovo kvalitetno uključivanje u sve aktivnosti.

Jedan od ključnih alata koji smo koristili tijekom ovog preparatory visita bio je "Open Space" metodologija, koja nam je omogućila da dizajniramo nadolazeće sesije na kvalitetan način, potičući sudionike i partnerske organizacije na zajedničko vlasništvo nad projektom i rezultatima.

Sada smo spremni za daljnje korake, s jasno definiranim rasporedom aktivnosti i zadacima. Radujemo se budućim fazama projekta i radu s vama u nacionalnim i međunarodnim timovima.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.