Main adults afro blue caucasian charity cheerful community community service 1537075
08.10.2020.

Anketa za udruge mladih i za mlade o potrebama i radu s mladima

Podijeli:

Mreža mladih Hrvatske provodi anketu za udruge mladih i za mlade, koja se provodi kako bi se dobio uvid u potrebe i izazove s kojim se udruge mladih i za mlade susreću u svakondevnom radu te o stanju rada s mladima (youth work).

U sklopu Erasmus+ KA3 projekta "Gle što MOGU - Mladi odlučuju, govore i utječu" provodit će se konzultacije s mladima o njihovim potrebama, izazovima s ciljem omogućavanja aktivnog sudjelovanja i uključivanja mladih u kreiranje politika koje su usmjerene na njihove prioritete i potrebe, kroz bolje usklađivanje lokalnih i nacionalnih politika za mlade i djelovanja organizacija civilnog društva prema tim prioritetima i potrebama.

Osim ankete za mlade, koja će uskoro uslijediti, ova anketa služi kao pogloda za projekt koji će MMH te donositeljima odluka dati bolji uvid u potrebe mladih te kako sektoru mladih dati resurse potrebne da se odgovori na te potrebe. 

Anketa je relativno kratka te ju možete ispuniti ovdje: https://forms.gle/8uBZinMJCejEzWYE9, a potičemo vas i da ju podijelite s drugim organizacijama.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.