Main zagreb youth hub logo
24.09.2024.

Održana edukacija o zagovaranju za mlade u okviru projekta YouthHub Zagreb

Podijeli:

24. rujna 2024. godine, uspješno smo proveli edukaciju o zagovaranju u okviru projekta Zagreb Youth Hub. Na edukaciji je sudjelovalo 18 mladih iz Grada Zagreba, s kojima smo zajednički prošli ključne teme zagovaranja te raspravljali o njihovim specifičnim izazovima i idejama za poboljšanje lokalne zajednice.

Kroz prezentacije, rasprave i praktične vježbe, sudionici su dobili uvid u razliku između zagovaranja, lobiranja i aktivizma, te su izradili vlastite prijedloge zagovaračkih inicijativa.

Edukacija je bila dinamična i interaktivna, uključujući grupni rad u kojem su sudionici analizirali izazove u izmišljenom gradu, a zatim primijenili naučeno na stvarne probleme u Zagrebu. Posebno smo ponosni na angažiranost svih sudionika koji su kroz kreativne vježbe razvili svoje ideje za lokalne zagovaračke kampanje.

Zahvaljujemo svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju te se veselimo daljnjoj suradnji i realizaciji zagovaračkih inicijativa koje su proizašle iz ove edukacije.

Ova edukacija je još jedan korak prema jačanju mladih u lokalnoj zajednici i njihovoj osposobljenosti za aktivno sudjelovanje u društvenim promjenama.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.