Članovi i članice upravnog odbora

Small zaweb

Josip Miličević

Predsjednik

josip@mmh.hr

Josip ima 26 godina, a isto toliko godina živi u Zagrebu. Predsjednik je Upravnog odbora od svibnja 2017., a u svom djelovanju najviše se bavi socioekonomskim problemima koji ugrožavaju mlade te općenito predstavljanje Mreže u raznim tijelima te učestalo u medijima. Po struci je magistar politologije, a to zvanje stekao je na Fakultetu političkih znanosti u, pogodili ste, Zagrebu. Prije Mreže aktivno je volontirao u Centru za mirovne studije s tražiteljima međunarodne zaštite te se tijekom studija i kasnije uključivao u razne inicijative i pokrete. U slobodno vrijeme možete ga naći na obližnjem igralištu kako igra košarku, vidjeti u javnom prijevozu s knjigom u ruci ili na nekom dobrom koncertu.

Nino Preložnjak

Potpredsjednik

nino@mmh.hr

Small 54515193 10216035322890541 3512634583512252416 n

Branimira Penić

Članica

branimira@mmh.hr

Branimira Penić (rođena 1989. u Zagrebu). Završila je diplomski studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, kao i Program cjeloživotnog obrazovanja „Mladi u suvremenom društvu“ (Filozofski fakultet u Rijeci i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu). Nakon iskustva rada u formalnom obrazovanju i dugogodišnjeg volontiranja u raznim organizacijama, odlučila je potražiti posao u civilnom sektoru (odnosno, posao je našao nju i to je bilo to). Trenutno radi u udruzi Carpe Diem u Karlovcu kao voditeljica projekta te je aktivna u raznim područjima, a osobito u području rada s mladima, obrazovanja (s naglaskom na građanski odgoj i obrazovanje) i aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici. Posebno je slaba na projekte u sklopu Erasmus + programa. U slobodno vrijeme voli čitati, šetati svog psa i uživati u životu.

Small fotografija

Kruno Topolski

Član

kruno@mmh.hr

Kruno je prema formalnom obrazovanju magistar fizioterapije no tijekom studija je shvatio da se želi baviti područjem rada s mladima. Tijekom studija je bio izrazito aktivan student pritom uglavnom volontirajući u nekoliko organizacija kao što su udruga Igra, SOS Dječje selo Hrvatska i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci… Kako ga je vodila želja za radom s mladima završio je prvi formalni program studija o mladima u Hrvatskoj, program cjeloživotnog obrazovanja „Mladi u suvremenom društvu“, koji se provodio u organizaciji Filozofskog fakulteta u Rijeci i Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu. Trenutno s veseljem odlazi na svoj prvi posao u Studentski centar Rijeka gdje radi kao organizator slobodnog vremena studenata/ica. U slobodno vrijeme Kruno obožava odlazak u kino i putovanja, a sada kada prima plaću nada se malo češćim putovanjima.

Stipe Nogalo

Član

stipe@mmh.hr

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.