Članovi i članice upravnog odbora

Small zaweb

Josip Miličević

Predsjednik

josip@mmh.hr

Josip ima 26 godina, a isto toliko godina živi u Zagrebu. Predsjednik je Upravnog odbora od svibnja 2017., a u svom djelovanju najviše se bavi socioekonomskim problemima koji ugrožavaju mlade te općenito predstavljanje Mreže u raznim tijelima te učestalo u medijima. Po struci je magistar politologije, a to zvanje stekao je na Fakultetu političkih znanosti u, pogodili ste, Zagrebu. Prije Mreže aktivno je volontirao u Centru za mirovne studije s tražiteljima međunarodne zaštite te se tijekom studija i kasnije uključivao u razne inicijative i pokrete. U slobodno vrijeme možete ga naći na obližnjem igralištu kako igra košarku, vidjeti u javnom prijevozu s knjigom u ruci ili na nekom dobrom koncertu.

Small nino 1

Nino Preložnjak

Potpredsjednik

nino@mmh.hr

Nino u Mreži mladih Hrvatske najviše se fokusira na stambenu politiku za mlade, dijalog s donositeljima odluka i europske politike za mlade. Magistar je političkih znanosti s iskustvom rada u nevladinim nacionalnim i međunarodnim organizacijama, privatnom i civilnom sektoru te Vladinom uredu. Programski je direktor u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu, aktivni je član V.U.K.-a (Varaždinski underground klub), a volonterski je angažiran i kao član programskog savjeta Pogona – zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade. Voli glazbu i festivale (nije mu strano posjetiti ni Melodije Istre i Kvarnera), voli putovati i istraživati druge kulture, voli sport (nekad k’o riba u vodi, danas trganje na tatamiju) i hranu (od sjevernomorskih do zagorskih riba), voli pogledati dobru seriju ili film (čak i neku europsku i hrvatsku produkciju), ali i pročitati kvalitetnu knjigu (od bestsellera do priručnika za vešmašine).

Small 54515193 10216035322890541 3512634583512252416 n

Branimira Penić

Članica

branimira@mmh.hr

Branimira Penić (rođena 1989. u Zagrebu). Završila je diplomski studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, kao i Program cjeloživotnog obrazovanja „Mladi u suvremenom društvu“ (Filozofski fakultet u Rijeci i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu). Nakon iskustva rada u formalnom obrazovanju i dugogodišnjeg volontiranja u raznim organizacijama, odlučila je potražiti posao u civilnom sektoru (odnosno, posao je našao nju i to je bilo to). Trenutno radi u udruzi Carpe Diem u Karlovcu kao voditeljica projekta te je aktivna u raznim područjima, a osobito u području rada s mladima, obrazovanja (s naglaskom na građanski odgoj i obrazovanje) i aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici. Posebno je slaba na projekte u sklopu Erasmus + programa. U slobodno vrijeme voli čitati, šetati svog psa i uživati u životu.

Small pxl 140220 27976090

Kaja Pavlinić

Članica

kaja@mmh.hr

Kaja ima 24 godine, od kojih posljednjih 6 živi na relaciji Zagreb-Varaždin. Članica je Udruge mladih V.U.K. i predsjednica udruge Forum za održivi razvoj Zeleni prozor. Završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva, a trenutno radi u IT industriji kao projektna menadžerica i vodi vlastiti obrt. U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bavi mladima i radom s mladima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Organizatorica je raznih projekata i konferencija, a posebno je strastvena u područjima održivog razvoja, zelenih politika i borbe protiv korupcije. U sklopu uloge Young European Ambassador promovira europske vrijednosti i približava ih mladima iz zemalja Istočnog partnerstva. U slobodno vrijeme, kada se ne druži s obitelji, partnerom i prijateljima, manijakalno reorganizira svoje Excelice, planere i kalendare, a najdraže joj je kad može nadoknaditi kronični nedostatak sna.

Small leo mmh

Leo Staković

Član

leo@mmh.hr

Leo Staković, '95., Osječanin što stao je u Karlovcu. Najprije završio Jezičnu gimnaziju, a potom postao odgojiteljem završivši Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku. Volontira i aktivan je dionik društva od srednje škole, a posebice u protekle četiri godine. Njegovo su područje kultura i umjetnost pa shodno tome inicira i organizira buntovne dramske radionice i nečuvene karnevalske povorke. Osim posla odgojitelja, koji i trenutno obavlja, jedno je vrijeme radio kao novinar i radijski voditelj. Čitavo vrijeme pak, uključen je u rad mnogih udruga civilnog društva kao vanjski suradnik. Moderira radionice, događanja, festivale, katkad i vjenčanja. Za svog je vijeka do sada bio članom Savjeta mladih, programskog vijeća te Nacionalne radne skupine za provedbu Dijaloga EU-a s mladima. Svojim radom zalaže se ponajviše za jednakost i toleranciju. U slobodno vrijeme izrađuje drvene police za suprugu i frontmen je benda Superjunaci.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.