Članovi i članice operativnog tima

Small 16996337 1445326128867640 8951491019297415754 n

Sven Janovski

Glavni tajnik

sven@mmh.hr

Rođen 1987. u Zagrebu, gdje je završio Klasičnu gimnaziju te apsolvirao studij novinarstva. Iako se za vrijeme studija okušao malo u novinarskim vodama (radio i web portali), volonterski angažman u kampanji Ne damo Varšavsku, preko koje se aktivirao u Zelenoj akciji, usmjerio ga je i profesionalno u smjer rada u organizacijama civilnog društva kad je 2012. postao koordinator Aktivistčke grupe Zelene akcije. Od 2013.-2017. bio je u dva mandata potpredsjednik MMH, a od 2019. prelazi i profesioanlno u MMH te preuzima funkciju glavnog tajnika. Kroz svoj angažman u civilnom društvu bavio se temama sudjelovanja i aktivizma mladih, javnozagovaračkim kampanjama, zapošljavanjem mladih i radničkim pravima, javnim dobrima i resursnom pravdom te nezavisnom kulturom. U slobodno vrijeme uživa uglavnom u bizarnoj i odbojnoj glazbi, čitanju SF i fantasy romana te klasične književnosti, video igricama i isprobavanju azijskih kuhinja. Ne voli prokulice i fašizam.

Small lidija

Lidija Đukes

Voditeljica financijskih i administrativnih poslovanja

lidija@mmh.hr

Lidija Đukes, nekima znana i kao Burić, članica je MMH tima od 2015., iako je imala jednu epizodu od 12 mjeseci rada u MMH tijekom 2012. Studirala je kemiju, ali su joj strast tablice, financije i organizacijske stvari te neformalno učenje, volonterstvo i podrška razvoju zajednice. Stoga u timu MMH vodi financije i administraciju, ali i sudjeluje u provedbi nekih aktivnosti kao trenerica i facilitatorica. Inače je zaljubljenica u planine i prirodu i mama dvojice vragolana.

Small fotografija

Anica Tuškan

Administrativna tajnica

anica@mmh.hr

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

Small slika jkp

Jovana Kepčija Pavlović

Voditeljica projekata i programska suradnica

jovana@mmh.hr

Jovana Kepčija Pavlović (rođena 1989. u Sisku), stručna specijalistica projektnog menaždmenta. Odrastanje u malom mjestu (Dvor na Uni) i manjak zabavnih sadržaja dovelo nam je organizacije civilnog društva koje se pružale mogućnosti putovanja i razmjena (mogli smo početi istraživati svijet). Nakon dolaska u Zagreb, počinjem s aktivnim radom u civilnom sektoru, kroz volontiranje i konkretan rad na projektima. Put me doveo do Mreže mladih Hrvatske (jednog sunčanog, jesenskog dana davne 2018. godine), gdje sam zaposlena na mjestu voditeljice projekata i programske suradnice. U slobodno vrijeme se družim s prijateljima, čitam, kuham, a katkad i putujem.

Small 118652186 1743117009159335 7554190304091244664 o

Sandra Rozman

Voditeljica projekata i programska suradnica

sandra@mmh.hr

Sandra Rozman rođena je u Varaždinu, a trenutno živi u Zagrebu. Odrasla je u malome mjestu kod Ludbrega, svjetlosnim godinama udaljenom od kvalitetnog sadržaja za mlade zbog čega vrlo rano razvija sklonost svijetu knjiga, filmova i igrica. Uz navedeno, otkriva i duboku frustraciju socijalnom nepravdom i nejednakosti protiv kojih se i dalje neumorno bori. Magistra je socijalne politike s izraženim interesom za analizu socijalnih politika i koncept socijalnih inovacija te potencijal koji one pružaju u razvoju sustava socijalne skrbi. Nakon studija kreće raditi u civilnom sektoru, što se nakon dugogodišnjeg volontiranja nametnulo kao prirodan izbor. Radila je na projektima u Centru za razvoj neprofitnih organizacija (CERANEO), a trenutno radi kao voditeljica projekata i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske. U slobodno vrijeme voli dugo šetati i kratko vježbati, aktivne subote i lijene nedjelje te pomaganje drugima i pobjeđivanje u društvenim igrama.

Small whatsapp image 2021 03 23 at 12.08.01

Valentina Gambiroža Staković

Voditeljica projekata i programska suradnica

valentina@mmh.hr

Valentina Gambiroža Staković rođena je 1988. godine, a po struci je profesorica francuskog jezika i pedagoginja. Valentina dolazi iz Karlovca gdje je godinama djelovala u području neformalnog obrazovanja koje joj je i dalje ostalo najveća strast. Osim toga, stručna je u području obrazovanja za ljudska prava, a posljednjih godina radila je i kao youth trenerica razvijajući edukacije, treninge i kurikulume. Njezin alter ego, poznat pod imenom „Roža“, veliki je fan koncerata i biljaka tako da u slobodno vrijeme ili obilazi svirke i festivale na kojima se najčešće nalazi u prvom redu ili na balkonu zalijeva biljke i priča im priče.

Small 119023392 3301837389937991 7600418296310379483 o

Ivona Eterović

Projektna i programska suradnica

ivona@mmh.hr

Ivona Eterović završila je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Ima dugogodišnje iskustvo volontiranja na Hrabrom telefonu te je bila uključena u projekt Zagrlimo s(v)e u sklopu kojeg su održavane psihosocijalne radionice u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon stručnog osposobljavanja u psihološkom centru Sirius, njen poslovni put kreće u drugom smjeru i Ivona otkriva istraživačke vode. Trenutno radi kao projektna i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske i glavni projekt kojim se bavi je U-Report koji MMH provodi u suradnji s UNICEF-om. Osim ove karijere, Ivona punom parom ganja i glazbenu (Playground Hustle, tonota). U slobodno vrijeme, kada ga nađe, voli spavati i šetati psa Mirka.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.