Članovi i članice operativnog tima

Small josip mili%c4%8devi%c4%87 fotografija

Josip Miličević

Glavni tajnik

josip@mmh.hr

Josip je rođen 1993. godine i cijeli svoj život proživio je u Zagrebu. Po struci je magistar politologije s izraženim interesom za područje javnih politika. Od 2017. do 2021. u Mreži je bio na poziciji predsjednika Upravnog odbora, a početkom kolovoza 2022. preuzima trenutnu poziciju. Tijekom i nakon studija priključuje se raznim inicijativama i svoje slobodno vrijeme ispunjava volonterskim angažmanom, na primjer u radu s tražiteljima azila i azilantima od 2015. do 2017. ili sudjelujući u radu nogometnog kluba Zagreb 041 od 2016. do danas. Uz to, Josip rado prati košarku (NBA), sluša muziku i pohađa koncerte te čita knjige raznolike tematike, najčešće znanstvenu fantastiku ili fantasy.

Small lidija

Lidija Đukes

Voditeljica financijskih i administrativnih poslovanja

lidija@mmh.hr

Lidija Đukes, nekima znana i kao Burić, članica je MMH tima od 2015., iako je imala jednu epizodu od 12 mjeseci rada u MMH tijekom 2012. Studirala je kemiju, ali su joj strast tablice, financije i organizacijske stvari te neformalno učenje, volonterstvo i podrška razvoju zajednice. Stoga u timu MMH vodi financije i administraciju, ali i sudjeluje u provedbi nekih aktivnosti kao trenerica i facilitatorica. Inače je zaljubljenica u planine i prirodu i mama dvojice vragolana.

Small fotografija

Anica Tuškan

Stručna suradnica za računovodstvo i projektne financije

anica@mmh.hr

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

Small 118652186 1743117009159335 7554190304091244664 o

Sandra Rozman Papak

Voditeljica projekata i programska suradnica

sandra@mmh.hr

Sandra je rođena u Varaždinu, a trenutno živi u Zagrebu. Odrasla je u malome mjestu kod Ludbrega, svjetlosnim godinama udaljenom od kvalitetnog sadržaja za mlade zbog čega vrlo rano razvija sklonost svijetu knjiga, filmova i igrica. Uz navedeno, otkriva i duboku frustraciju socijalnom nepravdom i nejednakosti protiv kojih se i dalje neumorno bori. Magistra je socijalne politike s izraženim interesom za analizu socijalnih politika i koncept socijalnih inovacija te potencijal koji one pružaju u razvoju sustava socijalne skrbi. Nakon studija kreće raditi u civilnom sektoru, što se nakon dugogodišnjeg volontiranja nametnulo kao prirodan izbor. Radila je na projektima u Centru za razvoj neprofitnih organizacija (CERANEO), a trenutno radi kao voditeljica projekata i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske. U slobodno vrijeme voli dugo šetati i kratko vježbati, aktivne subote i lijene nedjelje te pomaganje drugima i pobjeđivanje u društvenim igrama.

Small whatsapp image 2021 03 23 at 12.08.01

Valentina Gambiroža Staković

Voditeljica projekata i programska suradnica

valentina@mmh.hr

Valentina Gambiroža Staković rođena je 1988. godine, a po struci je profesorica francuskog jezika i pedagoginja. Valentina dolazi iz Karlovca gdje je godinama djelovala u području neformalnog obrazovanja koje joj je i dalje ostalo najveća strast. Osim toga, stručna je u području obrazovanja za ljudska prava, a posljednjih godina radila je i kao youth trenerica razvijajući edukacije, treninge i kurikulume. Njezin alter ego, poznat pod imenom „Roža“, veliki je fan koncerata i biljaka tako da u slobodno vrijeme ili obilazi svirke i festivale na kojima se najčešće nalazi u prvom redu ili na balkonu zalijeva biljke i priča im priče.

Small ore%c5%a1kovi%c4%87 slika

Kristijan Orešković

Voditelj projekata i programski suradnik

koreskovic@mmh.hr

Kristijan Orešković, magistar politologije, youth worker i aktivist koji je član operativnog tima Mreže od srpnja 2021. godine na mjestu Voditelja projekata i programski suradnik. Rođen u Karlovcu, a od 2013. godine živi u Zagrebu gdje je volontirao u mnogim udrugama mladih i za mlade i prošao brojne edukacije neformalnog obrazovanja. U Mreži većinski radi na Erasmus+ projektima i dobrom raspoloženju unutar tima. U slobodno vrijeme Kiki voli kuhati, putovati i istraživati poznate i manje poznate lokacije po cijelom svijetu.

Small josipa tk

Josipa Tukara Komljenović

Voditeljica projekata i programska suradnica

josipa@mmh.hr

Josipa Tukara Komljenović, rođena 1988. godine je po struci magistra sociologije koja voli dodati da je i feministikinja i aktivistkinja. Josipa dolazi u Zagreb iz Novske gdje je uz Filozofski fakultet završila i jednogodišnje ženskostudijsko obrazovanje u Centru za ženske studije Zagreb. Kroz volontiranje i rad u civilnom sektoru prošla je brojne edukacije neformalnog obrazovanja, stekla iskustvo u direktnom radu s djecom i mladima te se osnažila za bavljenje temama aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, promicanja rodne ravnopravnosti i suzbijanja rodno uvjetovanog nasilja. U slobodno vrijeme je članica Feminističkog kolektiva fAKTIV, uzgaja biljke, odgaja malog dječaka i čita krim romane autora Jo Nesbøa.

Small ivona bu%c5%a1i%c4%87 fotografija

Ivona Bušić

Administrativna asistentica

ivonab@mmh.hr

Rođena u Osijeku. Završila ekonomiju. Do sada je imala poslove gdje je imala direktan rad s ljudima, što i obožava. Dosta je precizna pa je tu prevladala velika ljubav prema administrtaciji/papirologiji i sve joj mora biti na svom mjestu. Kroz život se puno selila, ali svoju sreću je pronašla u Podsljemenskoj zoni. U slobodno vrijeme uživa u putovanjima, crtanju, igranju društvenih igara i pečenju kolača. Veliki je fan Božića i Harryja Pottera.

Small slika np

Nina Popović

Voditeljica projekata i programska suradnica

nina@mmh.hr

Rođena u Zagrebu, aktivistica i projektna managerica s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnom i domaćem NGO i UN sektoru. Vjerojatno ćete ju zateći usred neke organizacije otpora ili prosvjeda jer joj ne pada na pamet samo sjediti i scrollati kad vidi trenutačno stanje u zemlji. U ovom trenutku najviše voli baviti se i učiti o radničkim pravima i pravima mladih u tom kontekstu, čvrsto vjeruje u reorganizaciju radnih uvjeta i trajanja radnog tjedna, dostojno plaćen rad i kvalitetnije uvjete za sve radnike te traženje posve novih sistema i modela u kojima neće biti toliko društvenih nejednakosti kroz slične teme. Ne odustaje, ikad.

Small whatsapp image 2023 09 28 at 13.52.45

Ivona Šimunović

Voditeljica projekata i programska suradnica

ivonas@mmh.hr

Ivona Šimunović, rođena je 1997. godine, a po struci je magistrica politologije smjera nacionalne sigurnosti. Članica je operativnog tima Mreže od svibnja 2023. godine na mjestu Voditeljice projekata i programske suradnice. Svoj put u radu s mladima započela je u Iloku gdje je uspostavila aktivan rad s mladima i razvila prve lokalne politike za mlade. Prošla je brojne edukacije neformalnog obrazovanja, socijalnih politika i zagovaranja. Ivona voli čitati knjige, veliki je ljubitelj Harry Pottera i Božića. U slobodno vrijeme bavi se digitalnim marketingom i web developmentom. Vrlo je snalažljivog i upornog duha, a kroz život se vodi jednom latinskom krilaticom “Accipe vitam offers” – “Prihvati sve što ti život pruža”.

Small screenshot 20230715 010805 com.huawei.himovie.overseas

Matea Kaleb

Projektna asistentica i suradnica u provedbi programa

mateak@mmh.hr

Matea je rođena 1999. godine i dolazi iz Zadra. Završava diplomaciju i međunarodne odnose, a svoje je studijsko putovanje započela u Engleskoj gdje je radila u Centru za međunarodne studente pri fakultetu. Tu se prvi put susreće s projektnim menadžmentom i Erasmus projektima. Nakon Engleske, vraća se u Hrvatsku gdje upisuje magisterij i počinje raditi različite poslove vezane uz projektni menadžment dok, izvan radnog i studentskog vremena, prisustvuje različitim radionicama, konferencijama i sastancima vezanima uz EU i mlade, a tako se i prvi put susreće s MMH. Voli more, ne voli jutra, veliki je filmofil, prati nogomet (ponajviše HNL) i više od ičeg obožava životinje što je tema o kojoj se neće tako lako ugasiti.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.