Članovi i članice operativnog tima

Small lidija

Lidija Đukes

Voditeljica financijskih i administrativnih poslovanja

lidija@mmh.hr

Lidija Đukes, nekima znana i kao Burić, članica je MMH tima od 2015., iako je imala jednu epizodu od 12 mjeseci rada u MMH tijekom 2012. Studirala je kemiju, ali su joj strast tablice, financije i organizacijske stvari te neformalno učenje, volonterstvo i podrška razvoju zajednice. Stoga u timu MMH vodi financije i administraciju, ali i sudjeluje u provedbi nekih aktivnosti kao trenerica i facilitatorica. Inače je zaljubljenica u planine i prirodu i mama dvojice vragolana.

Small fotografija

Anica Tuškan

Administrativna tajnica

anica@mmh.hr

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

Small 118652186 1743117009159335 7554190304091244664 o

Sandra Rozman Papak

Voditeljica projekata i programska suradnica

sandra@mmh.hr

Sandra je rođena u Varaždinu, a trenutno živi u Zagrebu. Odrasla je u malome mjestu kod Ludbrega, svjetlosnim godinama udaljenom od kvalitetnog sadržaja za mlade zbog čega vrlo rano razvija sklonost svijetu knjiga, filmova i igrica. Uz navedeno, otkriva i duboku frustraciju socijalnom nepravdom i nejednakosti protiv kojih se i dalje neumorno bori. Magistra je socijalne politike s izraženim interesom za analizu socijalnih politika i koncept socijalnih inovacija te potencijal koji one pružaju u razvoju sustava socijalne skrbi. Nakon studija kreće raditi u civilnom sektoru, što se nakon dugogodišnjeg volontiranja nametnulo kao prirodan izbor. Radila je na projektima u Centru za razvoj neprofitnih organizacija (CERANEO), a trenutno radi kao voditeljica projekata i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske. U slobodno vrijeme voli dugo šetati i kratko vježbati, aktivne subote i lijene nedjelje te pomaganje drugima i pobjeđivanje u društvenim igrama.

Small whatsapp image 2021 03 23 at 12.08.01

Valentina Gambiroža Staković

Voditeljica projekata i programska suradnica

valentina@mmh.hr

Valentina Gambiroža Staković rođena je 1988. godine, a po struci je profesorica francuskog jezika i pedagoginja. Valentina dolazi iz Karlovca gdje je godinama djelovala u području neformalnog obrazovanja koje joj je i dalje ostalo najveća strast. Osim toga, stručna je u području obrazovanja za ljudska prava, a posljednjih godina radila je i kao youth trenerica razvijajući edukacije, treninge i kurikulume. Njezin alter ego, poznat pod imenom „Roža“, veliki je fan koncerata i biljaka tako da u slobodno vrijeme ili obilazi svirke i festivale na kojima se najčešće nalazi u prvom redu ili na balkonu zalijeva biljke i priča im priče.

Small ore%c5%a1kovi%c4%87 slika

Kristijan Orešković

Voditelj projekata i programski suradnik

koreskovic@mmh.hr

Kristijan Orešković, magistar politologije, youth worker i aktivist koji je član operativnog tima Mreže od srpnja 2021. godine na mjestu Voditelja projekata i programski suradnik. Rođen u Karlovcu, a od 2013. godine živi u Zagrebu gdje je volontirao u mnogim udrugama mladih i za mlade i prošao brojne edukacije neformalnog obrazovanja. U Mreži većinski radi na Erasmus+ projektima i dobrom raspoloženju unutar tima. U slobodno vrijeme Kiki voli kuhati, putovati i istraživati poznate i manje poznate lokacije po cijelom svijetu.

Small josipa tk

Josipa Tukara Komljenović

Voditeljica projekata i programska suradnica

josipa@mmh.hr

Josipa Tukara Komljenović, rođena 1988. godine je po struci magistra sociologije koja voli dodati da je i feministikinja i aktivistkinja. Josipa dolazi u Zagreb iz Novske gdje je uz Filozofski fakultet završila i jednogodišnje ženskostudijsko obrazovanje u Centru za ženske studije Zagreb. Kroz volontiranje i rad u civilnom sektoru prošla je brojne edukacije neformalnog obrazovanja, stekla iskustvo u direktnom radu s djecom i mladima te se osnažila za bavljenje temama aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, promicanja rodne ravnopravnosti i suzbijanja rodno uvjetovanog nasilja. U slobodno vrijeme je članica Feminističkog kolektiva fAKTIV, uzgaja biljke, odgaja malog dječaka i čita krim romane autora Jo Nesbøa.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.