Kako postati članica Mreže mladih Hrvatske

Drage kolege i kolegice, prijateljske organizacije,

Ovdje možete naći informacije o tome kako možete postati organizacija članica!

MMH je krovna organizacija mladih u Hrvatskoj i brojimo preko 75 organizacija članica. Taj broj se svake godine povećava te smo tijekom aših 10 godina djelovanja, imali priliku i sreću surađivati s uistinu inspirativnim, aktivnim i motivirajućim mladim ljudima i organizacijama iz kojih dolaze.

Dvije su vrste članstva u MMH: kandidatsko i punopravno.

Kako postati kandidatska članica MMH?

  1. Prvi ste korak već učinili, a to je da ste kliknuli na ovaj kutak interneta i informirali se.
  2. Drugi korak jest da nam se javite na mail (info@mmh.hr) i pošaljete nam par riječi o vašem interesu za članstvom u Mreži.
  3. Treći korak je da se naš tim sastane s vama na razgovoru ugodnome (bilo uživo, bilo putem internetskih chat alata) kako bismo se bolje upoznali: mi s vašim radom i djelovanjem, vi s našim. To je neizostavan korak prije apliciranja za kandidatsko članstvo jer se uvijek želimo upoznati s ljudima i njihovim organizacijama i želimo da se organizacije upoznaju s Mrežom: postavljaju pitanja, dobiju uvid u to kako Mreža radi, funkcionira te kako zastupa svoje organizacije članice. Nakon toga, imate priliku prijaviti se za kandidatsko članstvo prilikom prve sljedeće Skupštine, a vaš se prijavni obrazac potom prosljeđuje Upravnom odboru MMH i Skupštini. O vašem pristupanju u kandidatsko članstvo Mreže odlučuje sama Skupština na prvoj sljedećoj Sjednici, a Sjednice se održavaju svako proljeće

Kako postati punopravna članica MMH?

Nakon primanja u kandidatsko članstvo MMH, dva su uvjeta za stupanje u punopravno članstvo:

  1. Mora proći najmanje godina dana od dana primanja u kandidatsko članstvo
  2. Mora se tijekom te godine dana (ili više, ovisi o organizaciji kandidatkinji) uspostaviti suradnja s MMH. Suradnja može biti u obliku organiziranja nekog zajedničkog događaja, uključivanja članova tima MMH u neke vaše aktivnosti, provedba zajedničke kampanje i niz sličnih stvari koje vam u međuvremenu sinu kao dobra ideja. U međuvremenu vas pozivamo da zavirite u naše publikacije i izvještaje te da pratite naš rad pa možda već i otkrijete nešto zanimljivo o čemu želite razgovarati s nama na budućem sastanku.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.