• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

26.02.2019.

Završene edukacije strukturiranog dijaloga za školsko osoblje i predstavnike Vijeća učenika u Zadru


U dva termina (30.1.-2.2.2019. i 13.2.-16.2.2019.) održane su edukacije za školsko osoblje I predstavnike Vijeća učenika u Zadru. Na edukaciji su sudionici naučili više o strukturiranom dijalogu, njegovoj ulozi, provedbi i relevantnosti za sve razine na kojima se provodi, važnosti zagovaranja za implementaciju preporuka strukturiranog dijaloga na lokalnim razinama, dobili su informacije o mogućnostima provedbe i financiranja projekata strukturiranog dijaloga kroz program Erasmus+ na lokalnim razinama i u lokalnim zajednicama, upoznali su nove prakse i načine rada Vijeća učenika drugih škola u Hrvatskoj. Ukupno 30 škola je dobilo mogućnost sudjelovanja na edukacijama.

Neformalnim metodama učenja došlo je do razmjene mišljenja između školskog osoblja i učenika što su sudionici istaknuli da im je puno značilo budući da su imali mogućnost raditi zajedno na kreativan način te su mogli direktno slušati jedni druge, kroz timski rad su dolazili do rješenja problema uz zajedničko generiranje ideja.

Program edukacije je prošao kroz postupak verifikacije pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Edukacije su održane u sklopu projekta “Strukturirani dijalog u srednjim školama” koji je financiran sredstvima KA3 Erasumus+  programa.

 

       

 

     
Podijeli zanimljivost sa društvom: