• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

25.01.2018.

Više od 2000 mladih sudjelovalo u online konzultacijama u sklopu 6. ciklusa strukturiranog dijaloga!


Diljem Europe trenutno traje provedba online konzultacija s mladima u sklopu 6. ciklusa strukturiranog dijaloga. Cilj ovog ciklusa jest prikupiti mišljenje mladih o tome što je važno mladima u Europi, kako bi se kroz izradu nove Europske strategije za mlade osiguralo ono što je mladima potrebno za kvalitetan budući život u Europi. U Hrvatskoj je dosad online upitnik ispunilo više od 2000 mladih osoba, a upitnik je još uvijek moguće ispuniti na sljedećem linku:


https://www.surveymonkey.com/r/6CJYSWP
 

Kako bismo prikupili što veći broj relevantnih podataka kojima ćemo pridonijeti oblikovanju nacionalnih i europskih politika za mlade, pozivamo mlade od 13 do 30 godina koji još nisu ispunili upitnik da to učine do 1. veljače. 

Ispunjavanje ankete neće vam oduzeti više od 10 minuta, a njezinim ispunjavanjem doprinijet ćete izradi mišljenja koje će Hrvatska dostaviti Europskoj komisiji o potrebama mladih na koje treba odgovoriti sljedeća Europska strategija za mlade.
Sve one koji su stariji od 30 godina molimo da o ovom procesu prošire glas među što većim brojem mladih, kako bi prikupljeni podaci bili relevantni i doprinijeli stvaranju konkretne promjene. Više informacija o samom procesu strukturiranog dijaloga i njegovoj provedbi možete doznati na sljedećem linku: http://eupita.eu/ .
 
Podijeli zanimljivost sa društvom: