• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

14.06.2019.

Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica – održane edukacije u Osijeku i Zagrebu


Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek provodi projekt „Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica“ koji je financiran od strane Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Tijekom svibnja I lipnja održane su dvije edukacije “Osnove rada s mladima” koje su bile namijenjene osobama koje rade u udrugama mladih i za mlade, a nemaju dovoljno iskustva u radu s mladima.

Prva edukacija održana je u Osijeku (15. - 17. Svibnja 2019.) u prostoru Volonterskog centra Osijek. Druga edukacija održana je u Zagrebu (3. – 5. lipnja 2019.) u prostoru Kuće ljudskih prava.

20 odabranih sudionika imalo je priliku čuti više o tome što je rad s mladima, koji su to principi I vrijednosti u radu s mladima, koje kompetencije trebaju imati osobe koje rade s mladima, kako kreirati program za mlade.

Sudionici su na kraju edukacija dobili potvrde o sudjelovanju.

Projekt „Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica“ je tematski usmjeren na rad s mladima. Svrha rada s mladima je pružiti mladima mogućnost da razviju svoje pune potencijale  kao pojedinci i članovi društva te doprinijeti njihovoj kvalitetnoj integraciji u društvo.

 

                                                                
Podijeli zanimljivost sa društvom: