• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

26.10.2018.

Predstavljanje strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj na sastanku budućeg predsjedavajućeg trija Europske unije


U Zagrebu je ovaj tjedan, od 23. do 25. listopada, održan sastanak budećeg predsjedavajućeg trija Europske unije. Delegacije iz Finske i Rumunjske sastali su se s predstavnicima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalne politike kako bi razgovarali o planovima i prioritetima trija u području politika za mlade. Na sastanku su Josip Miličević i Petra Jakovina, predstavnici Mreže mladih i članovi Nacionalne radne skupine za strukturirani dijalog predstavili na koji način se proces strukturiranog dijaloga vodi i provodi u Hrvatskoj.

 

Uz to, predstavili su i primjere dobre prakse u provedbi projekata KA3 Erasmus+ programa – projekt „U čem' je problem“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – ured Sisak i projekt „GO, GO, NGO!“ kulturno-umjetničkog društva Belec.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: