• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

17.12.2018.

Poziv na završnu konferenciju projekta „Mladi, PoZOR!“


Mreža mladih Hrvatske/MMH i Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju/BRID), u suradnji sa Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske/SSSH; vas pozivaju na završnu konferenciju projekta „Mladi, PoZOR: glas mladih radnica i radnika u izmjenama radnog zakonodavstva“ financiranog od strane Agencije za mobilnost i programe EU kroz program Erasmus +.
 
Konferencija će se održati 19 i 20. siječnja 2019. u Stubičkim Toplicama (Hotel Matija Gubec). U sklopu programa  će biti predstavljeni rezultati projekta, ali i druge relevantne analize o položaju mladih radnika/ica u Hrvatskoj. Konferencija će također omogućiti razmjenu i umrežavanje između donositelja odluka, civilno-društvenih i sindikalnih aktivista s idejom ispitivanja mogućnosti suradnje. Nacrt programa možete preuzeti putem OVE POVEZNICE.
 
Organizatori snose troškove hrane i smještaja sudionika/ica u dvokrevetnim sobama. Putni troškovi se u pravilu financiraju pod pretpostavkom korištenja javnog prijevoza, osim ukoliko sudionici mogu uvjerljivo dokazati da im je takvo putovanje teško izvedivo i/ili da drugačiji način putovanja predstavlja ekonomičniju opciju (detaljnije o ovom pitanju u prijavnom obrascu).  
 
Prijave se zaprimaju do petka, 11. siječnja putem OVE POVEZNICE; a sudionici će dobiti informaciju o rezultatima selekcijskog postupka unutar tri radna dana, kad će im biti dostavljen i paket dodatnih logističkih informacija. Pri odabiru kandidata/tkinja organizatori će se voditi procjenom potencijalnog doprinosa jačanju radničkih prava mladih; a prednost će imati oni sudionici koji mogu sudjelovati u cijelom trajanju programa. 
 
U slučaju da imate dodatnih pitanja ne oklijevajte se obratiti Nikoli Bukoviću na: nikolab@mmh.hr
 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: