• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

20.09.2019.

Održana završna konferencija projekta “Strukturirani dijalog u srednjim školama”


U ponedjeljak, 16. Rujna 2019. u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, je održana završna konferencija projekta “Strukturirani dijalog u srednjim školama”.

Tijekom same konferencije sudionici su saznali više o Dijalogu EU s mladima od strane predstavnika Mreže mladih Hrvatske i članova Nacionalne radne skupine za dijalog EU s mladima te kako ga se može koristiti u svrhu demokratizacije škole. Kroz panel raspravu “Dijalog EU s mladima kroz oči učitelja i učenika” predstavile su se škole iz Zadra, Zagreba, Daruvara i Gline koje su sudjelovale na edukacijama te su na direktan način iznijeli svoje iskustvo sa strukturiranim dijalogom te kako su ga integrirali u svojim školskim zajednicama. Na konferenciji je bio predstavljen i Priručnik za rad s Vijećima učenika uz korištenje dijaloga EU s mladima namijenjen srednjim školama. Priručnik možete naći na linku i namijenjen je svim srednjim školama. Priručnik ima za cilj približiti sam Dijalog EU s mladima, informacije o ulozi i značaju vijeća učenika te sadržava i konkretne radionice i primjere kako Dijalog EU s mladima koristiti u radu vijeća učenika.

Na konferenciji sudjelovalo je preko 50 različitih srednjih škola iz cijele Hrvatske.

Konferencija je financirana kroz program Erasmus +.

          

 

 

 

     
Podijeli zanimljivost sa društvom: