• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

23.05.2019.

Održana redovna tematska i izborna sjednica Skupštine MMH


 

Od 10. do 11. svibnja u prostorijama Nezavisnog sindikata znanosti i obrazovanja održana je redovna tematska i izborna sjednica Skupštine Mreže mladih Hrvatske.

 

Prije početka sjednica Petra Pekica i Matea Majednić iz Agencije za mobilnost i projekte EU održale su kratku prezentaciju KA2 i KA3 natječaja u sklopu Erasmus+ programa članicama, kako bi ih se potaknulo da prijave svoje projektne ideje na te natječaje.

 

Prvog dana članice su jednoglasno izglasale Godišnji i mandatni izvještaj te Financijski izvještaj za 2018. godinu. U punopravno članstvo su primljene sljedeće organizacije: Kulturno sportski klub Kul PongUdruga Amazonas i Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota (IKS).

 

 

Nakon toga su članice sudjelovale u sesiji zvanoj „Umreži Mrežu“, gdje se kroz nekoliko paralelnih strukturiranih rasprava informiralo članice o trenutnim zagovaračkim, projektnim i operativnim momentima u radu Mreže i drugih organizacija mladih te s njima raspravljalo kako pristupiti problemima. Drugi dan je počeo primanjem tri nove kandidatske organizacije u članstvo. To su: Studio BUdruga mladih Mali most i Udruga djece branitelja Domovinskog rata Pakrac-Lipik.

 

Na kraju održani su izbori za potpredsjednika i troje članova Upravnog odbora Mreže mladih Hrvatske (predsjednik Josip Miličević ima još jednu godinu mandata). Na mjesto potpredsjednika izabran je Nino Preložnjak, dok su novi članovi/ice Upravnog odbora Branimira Penić, Kruno Topolski i Stipe Nogalo. 

 

                                                   
Podijeli zanimljivost sa društvom: