• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

17.06.2019.

Održan trening za lokalne koordinatore dijaloga EU-a s mladima


U Zagrebu je od 10. do 12. lipnja održan trening za lokalne koordinatore dijaloga EU-a s mladima. Tijekom tri dana, 22 polaznika učilo je o teorijskim i praktičnim elementima dijaloga s mladima. 

 

Polaznici su učili o metodama na koje mogu provesti konzultacije s mladima - konzultacijski upitnik, konzultacijski događaji (fokus grupe, radionice i drugo), participativno akcijsko istraživanje te parcipativne vizualne metode. Svatko je izradio svoj individualni plan te su u grupama planirali izradu velikih događaja. Bio nam je užitak raditi s ovako motiviranoj i kreativnoj grupi! 

 

Po završetku treninga i službno su postali lokalni koordinatori te se jako veselimo vidjeti kako se njihovi planovi provode u djelo! 

 

Trening je organizirala Nacionalne radna skupina za provedbu dijaloga EU-a s mladima, a financiran je sredstvima Erasmus+ programa i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz projekt EU Youth Dialogue in Croatia 2019-2020. kojeg je nositelj Mreža mladih Hrvatske.  

                                       

                                                                       
Podijeli zanimljivost sa društvom: