• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

10.05.2019.

ODGOĐENO - Poziv na konferenciju


Mreža mladih Hrvatske organizira konferenciju:

„Strukturirani dijalog u srednjim školama – izazovi i prilike”

Uloga školske zajednice u provedbi strukturiranog dijaloga i uloga strukturiranog dijaloga u demokratizaciji škole

27. svibnja 2019. s početkom u 10:00 sati

Centar za mlade Bunker, Samobor

 

Ravnatelj/ica ste u srednjoj školi? Zanima vas kako omogućiti da se glas mladih bolje čuje? Zanima vas kako osigurati potencijalno financiranje projekata u području strukturiranog dijaloga? Želite školu u kojoj vam je važno aktivno sudjelovanje učenika? Zanima vas čuti više o primjerima škola koje su prošle edukaciju o strukturiranom dijalogu i sada aktivno koriste znanja u svojoj školi? O svemu ovome bit će govora na konferenciji o strukturiranom dijalogu!

Organizacijom ove konferencije Mreža mladih Hrvatske želi osnažiti ravnatelje u području strukturiranog dijaloga kao alata te im predstaviti projekt «Strukturirani dijalog u srednjim školama», a koji ima za cilj stvoriti uvjete za uspješno uključivanje škola u provedbu strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj. Osim toga, konferencijom se želi potaknuti ravnatelje da podrže svoje učitelje i stručne suradnike u provedbi konzultacija s mladima tijekom hrvatskog predsjedavanja Vijećem Europske unije.

 

Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete do 20. svibnja 2019. putem linka: https://forms.gle/m8DxCtkJskBKcHaS7.

Očekujemo vaše prijave.

 

     

 

 

 

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: